Add this: 

KØKKEN

Bryg kaffen direkte i kanden - uden grums

Problemet med stempelkander er, at kaffen hurtigt bliver kold, og der kommer grums i kaffen. Men ikke P7 fra Espro - markedets bedste stempelkande.

Fakta

Specifikationer:

·         550 ml. (4 kop) og 1,0 liter (8 kop) rustfri stålkande med dobbelte vægge og varmeisolering

·         Dobbelte mikrofiltre

·         9-12 gange finere end traditionel French Press

·         BPA, BPS og phthalat-fri filtre

·         Egnet til kaffe og te

·         Forsegler tebladene / kaffebønnerne og trækkeprocessen stoppes så snart stemplet presses i bund. Den sidste slurk smager derfor som den første

·         Egnet til maskinopvask

Hvad er mere praktisk end at brygge kaffen i den kande, den serveres i. Eneste ulempe er bare, at kaffen hurtigt bliver kold, og der kommer grums i kaffen. Men så har du ikke prøvet P7 fra Espro.  

Hemmeligheden gemmer sig under låget: Espros patenterede mikrofilter giver dig den mest rene kop kaffe, du kan forestille dig. Hvert mikrogram kaffe går i forbindelse med det varme vand, så du får det bedste fra kaffen, bl.a. de æteriske olier. Når stemplet trykkes ned, forsegles kaffegrumset og er adskilt fra kaffen, du drikker - og bønnerne undgår overekstrahering. Den sidste kop fra kanden smager lige så godt som den første.

I modsætning til traditionelle glasstempelkander er P7 bygget som en tank. Lavet af rustfrit stål hele vejen igennem. Udover det eksklusive look har kandens dobbelte sider en fremragende evne til at holde på varmen. Låget er lavet med silikonepakninger, der sikrer dig et drypfrit låg.

Den ultimative te- og kaffenydelse

Espro P7 er meget mere avanceret bygget end andre stempelkander på markedet - og den eneste, du nogensinde behøver at købe. Du kan brygge præcis den mængde kaffe, du ønsker. Eller te. Espro P7 fås i både blank og børstet stål og i 2 størrelser.

Filter til tebrygning kan købes separat.

Vejledende priser: 550 ml: DKK 799,-. 1,0 liter: DKK 999,-

Læs mere her: http://espro.ca/how-it-works/

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.