Add this: 

INTERIØR

Design i flere varianter

En bred palette af design med udtryk...

Når Handcraft by Denmark viser produkterne frem fra Xtrakt, bliver de altid mødt med god energi. De mange forskellige designs appellere til flere kunde typer, private, erhverv og indretning. 

Hos Xtrakt har man de fede lamper som virkelig skiller sig ud, borde, bakke, stumtjener og spejl, alt sammen i et design som virker indbydende. Vi kender alle til dyre hjemmet, med hundens tæppe eller gennembidt kurv som står i hjørnet og ikke ligefrem pynter op, her har man også den mest fantastiske design "hundeplads", som man stolt kan have stående fremme. 

Tjek produkterne ud hos Handcraft by Denmarks showroom. All made in Denmark. 

Om Handcraft by Denmark

Se showroom

Handcraft by Denmark er et koncept for designhåndværkere & designvirksomheder, målrettet møbler og interiør.

Produkterne skal være ”MADE IN DENMARK”.

Vi har udstilling og showroom på et gammelt teglværk i Nordsjælland. Her skaber vi formidling og salg, for de brands som er en del af huset. 

Der findes et helt særligt udbud i Danmark af nulevende skabere, en elite af fagfolk som er det, vores kulturarv er skabt på i møbel-håndværket. 

Danmark er kendt for at være det land, kvalitets møbler og design kommer fra igennem mange år, hvilket vi er stolte af, det skal vi også blive ved med at være og det kræver at vi formidler og skaber muligheder for dem som er den nye elite. Hos Handcraft by Denmark tager vi denne opgave og mission meget seriøst og med stor respekt.