Brands

Mepal

Mepal er grundlagt i 1950 og er kendt for funktionelle opbevaringsløsninger og klassisk melaminservice, madkasser og drikkeflasker til både børn og voksne.

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
Zyliss

Zyliss er det schweiziske premiumbrand indenfor køkkenudstyr. 

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
Bitz

Bitz-serien er udviklet i tæt samarbejde med Christian Bitz og byder på robust stentøj i grønne, grå og sorte nuancer, bestik i messing-, stål og sort finish, en smuk serie i benporcelæn, karafler, vin- og vandglas samt enkelte andre produkter til maden, køkkent og din sundhed. 

 

Serien udfordrer forskellige materialer, der bidrager med strukturer og farver, der kan skabe et kontrastfyldt bord og medvirke til at gøre måltidet til en oplevelse. En oplevelse hvor tiden omkring bordet nydes, og maven langsomt får lov at registrere mæthed. Der går nemlig 20 minutter fra første bid mad, til mæthedssignalerne når hjernen – og på den tid kan du let komme til at spise for meget. For mange mennesker kan noget så enkelt som at spise lidt mindre have stor betydning for figur, form og fremtid. Derfor er det vigtigt at alde måltidet tage tid og få styr på portionerne.

 

Så spis maden med bestik i tidens hotteste materialer, nyd vinen i små sip af smukke glas og anret maden på rustikke tallerkener, der udfordrer den traditionelle borddækning, og samtidig gør det nemt at spise mindre, da tallerkenerne er designet med en mindre spiseflade. 

 

Produktområder:
 • Service og borddækning
Lyngby Glas

En moderne klassiker

Lyngby Glas blev etableret i 1940 af isenkræmmeren Holger Jepsen og udviklede sig til at blive en af Danmarks toneangivne og mest succesfulde glasfabrikker.

Lyngby Glas satte i mange år sit betydelige præg på de danske middagsborde og er nu lanceret igen i en serie med smukke, krystalklare whisky- og longdrinkglas samt karafler og vaser.

Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine.

Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

HOLM

HOLM giver en hånd i køkkenet

HOLM-serien er køkkenværktøj udviklet i samarbejde med kokken og smagsudvikleren Claus Holm, og afspejler derfor passionen for den gode mad og den gode oplevelse i køkkenet.

Claus Holm har udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

Med HOLM får du de bedste redskaber til at lege og trylle med maden, så du fremelsker den gode smag, og gør måltidet til en oplevelse.

 

Produktområder:
 • Gadgets
 • Køkkenudstyr
 • Service og borddækning
Jamie Oliver

Jamie Oliver for dem, som elsker gode smagsoplevelser!

Den verdenskendte, folkekære britiske kok har indtaget os alle med sin ægte, jordnære og charmerende tilgang til madlavning.

Han skriver bøger, driver restauranter og webshops, underviser, laver tv – og han udvikler og designer arbejdsredskaber til køkkenet. 

Enkel, sund mad tilført humor, er hans mantra. Og det er værdier, Jamie Oliver-køkkenprodukter bærer stærkt præg af. 

Gode materialer i praktisk anvendelse bærer det funktionelle koncept – altid i moderigtigt, lækkert design. Et godt eksempel er Slicen’n’press i mat stål, en hvidløgspresser og -slicer i ét.  Den har tyngde og ligger godt i hånden, så det bliver handy og nemt at skære hvidløget i skiver og dermed få en ny og anderledes smagsoplevelse.

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
Stadler Form

Stadler Form har siden slutningen af 1990’erne hjulpet private hjem i mere end 23 lande til et bedre indeklima med hjælp fra festlige, farverige, sjove – og meget nyttige luftfugtere, -rensere og varmeblæsere med navne som FRED, ANTON, OSKAR, VIKTOR, ANNA og MAX.

 

Ideen til de sjove former og farver opstod ved udviklingen af luftfugteren FRED i en garage i Schweiz, og siden er Stadler Form vokset til en stor, international og succesfyldt virksomhed med mere end 20 forskellige produkter indenfor området.

 

Konceptet for dem alle har været, at livet skal være farverigt, og fordi et produkt er nyttigt, behøver det ikke være med et kedeligt design. Eller have et kedeligt navn.

 

Stadler Form har så samtidig kombineret det sjove design med den bedste teknologi – fx klarer VIKTOR en renseeffekt af luften på op til 99,99 %. Samtidig er alle produkter meget lydsvage med et lavt strømforbrug.

 

Stadler Form design passer ind i alle hjem – fra de meget stilbevidste, rene indretninger og helt over til de mere afslappede og måske børnerige hjem. Alle steder vil FRED, ANTON, OSKAR, VIKTOR, ANNA og MAX føle sig hjemme, og gøre stor nytte som et sjovt, lille ekstra familiemedlem.
    

Produktområder:
 • Gadgets
Severin

Man kan kende et Severin-produkt på lang afstand. Stilfuldt, funktionelt, holdbart design. Det er 50 års succesfuld produktion af elapparater, der gør Severin unik.

Severin er en af de største aktører i Europa på området og dækker hele paletten fra kaffemaskiner til saftpressere.

De runde former i sort, krom, stål, mat og blankt spiller op til teknikken og tilfører køkkeninteriøret et moderne og blødt high tech touch. 

Kaffemaskinen Caprice er et klasseeksempel, der udvider kaffeoplevelsen og giver det optimale udbytte af bønnerne. 

Den har vundet prisen ”European Coffee” for sin formidable evne til at brygge kaffe med bedst aroma. 

Produktområder:
 • Gadgets
 • Køkkenudstyr
Soehnle

Soehnle blev grundlagt i 1868 i Tyskland af Wilhelm Soehnle, og det første produkt var en køkkenvægt. I 1984 blev Soehnle verdens største producent af vægte og er i dag markedsleder på en lang række markeder rundt i Europa. 

Soehnle er kendt som det originale mærke indenfor vægte. Desuden producerer Soehnle wellness produkter såsom varmepuder, varmetæpper, aroma terapi produkter mv.

Soehnle er kendetegnet ved:

Høj kvalitet
Når du køber et Soehnle produkt er der garanti for en høj kvalitet, og et produkt som fungerer i mange år. Derfor gives der også 3-5 års garanti på alle Soehnle produkter. Soehnle har sin egen afdeling indenfor design- og produktudvikling samt sikkerhedskontrol. Alle de elektriske produkter er GS certificeret, hvilket er garanti for et sikkert produkt i høj kvalitet.

Høj funktionalitet
Soehnle produkterne er udviklet ud fra, at de skal være funktionelle og brugbare. F.eks. leveres de fleste varmepuder, varmetæpper mv. med 3 meter ledning, således man ikke skal sidde lige ved siden af stikkontakten for at bruge produkterne.

Fokus på innovation
Soehnle lancerer hvert år en lang række innovative nyheder, og er blandt de mest nyskabende og banebrydende mærker indenfor vægte, bl.a. som følge af egen produktudvikling. I 2013 lancerede Soehnle blandt andet den første solar personvægt med kropsanalyse - ingen andre kan tilbyde det. Hertil har Soehnle også lavet verdens tyndeste køkkenvægt.

Et bredt sortiment
Soehnle har et produkt til ethvert behov. Skal du bruge en personvægt med kropsanalyse eller en køkkenvægt, som også kan veje pakker, så har Soehnle et produkt til dig.
 

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
Mads Stage

Mads Stage porcelænsservice er rendyrket dansk design. Det produceres på Seltman Weiden, en 100 år gammel anerkendt porcelænsfabrik i Sydtyskland, og har en uovertruffen kvalitet og holdbarhed. 

Mads Stage var multikunstner, som flittigt producerede store mængder af tegninger af sine elskede fugle og dyr fra den nordiske natur. Han er blandt også kendt for tegninger af Nyhavn og Gråbrødre Plads i København og har illustreret flere bøger.

Jagtstellet omfatter alt, hvad hjertet begærer med tallerkner i flere størrelser og alt fra sauceskål til ragoutfad – stellet er blevet indbegrebet af hans letgenkendelige streg, der er karakteriseret ved doucede naturfarver, florlette detaljer og ægte gengivelse af fasankok, kronhjort, hare, alle fuglene og ænderne.

Den ultimative jagtopdækning.

Mads Stage stellet kan kendes på en gennemgående rødbrun kant, det samme gælder hans enkle bladdekor-logo, man kan se på undersiden, når man vender stellet om.

Leifheit

Leifheit – praktisk, let, hurtigt og næsten sjovt

Leifheit har i mere end 50 år udviklet innovative produkter ud fra visionen ’Always a better idea’.

Det har gjort Leifheit til markedsleder i flere europæiske lande indenfor bl.a. tørrestativer, strygebrætter og rengøringsprodukter.

 

En stor undersøgelse viser, at 91 % af alle tyske forbrugere er ’meget tilfreds’ med deres Leifheit produkt (Kilde: Quantitative Studie, concept m, 3/2011).

 

Alt design og produktion foregår med stor respekt for miljøet i Europa, og med en omfattende eksport til mere end 70 lande verden over. Der er derfor en stor kompetence bag de mange produkter fra Leifheit, og en gennemtestet kvalitet sikrer forbrugerne både funktionelle og holdbare produkter i mange år.

 

Den kontinuerlige produktudvikling sørger desuden for, at forbrugerne altid vil finde de nyeste features og smarteste løsninger i Leifheits meget brede sortiment.

Produktområder:
 • Gadgets
Blomsterbergs

Blomsterbergs sanselige univers

’Udseende og smag skal gå hånd i hånd, og kvalitet er i højsædet. Vi leverer kun produkter, vi er stolte af, og som vi selv bliver gladere af at glæde andre med’ , Mette Blomsterberg

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
Rosti

Margretheskålen fra 1954 er en af de største, danske verdenssucceser nogensinde. Alle kender den, nogle samler på den, og for mange fremkalder den gode hverdagsminder fra mormors køkken. Dronning Margrethe lagde navn til skålen, designet på Sigvard Bernadotte & Acton Bjørns tegnestue i København. Den solide baggrund blev rodfæstet i Mærsk-koncernen, som dengang ejede brandet, og det har givet næring til, at tidens kvalitetsbevidste forbruger stadig anerkender Rosti Mepal-artiklerne som holdbare, funktionelle hverdagsredskaber, der tilfører køkkeninteriøret et smart, farverigt touch i en uforanderlig kvalitet. Rosti Mepal-serien er med til at skabe et ensartet look i køkkenet, fordi produkterne kan stables, mikses og matches på tværs af produktgrupper, og fordi de taler samme formsprog. Der kommer hele tiden nyt fra Rosti Mepal, som fornyr butiksudstillingen og kundernes valgmuligheder. Der er i hver sæson noget at komme efter, og mange gange om året, i topaktuelle og moderigtige farver. Nye, sjove og trendy produkter som Margretheskålen i miniudgave, låg til skålene, 2go-drikkeflaske, Jørgen Clevin-børnesæt og selvvandingspotter i glade kulører.

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
Södahl

Når du drømmer i farver De allerbedste råvarer i førsteklasses forarbejdning, højaktuelt design og moderigtige farver er opskriften på Södahls to årlige kollektioner. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel, og bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte dessiner. Södahls designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg. Inspirationen findes på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig og kombineres med inspirationsrejser til London, Paris og New York, så der er råstof til at arbejde med moodboards, produktdetaljer, idéoplæg og farvekort. Resultatet er lækre bomuldskvaliteter som reinforcé, percale, poplin, satin- og damaskvævning samt et vælg af andre spændende materialer som bambus, silikone, filt, silke, skind og uld. Broderede, vævede, trykte og udstansede tekstiler formes til skønne livsstilsprodukter, der fornyr og forskønner indretningen året rundt. Sengelinned fås i forskellige kvaliteter og prisniveauer og giver alle fra den studerende til feinschmeckeren mulighed for skøn, luksuriøs søvn i personlige valg ikke mindst i den farverige økologiske kollektion. Södahl dækker bordet op, hygger og luner i sofaen, sætter kulør på køkken og bad, forskønner seng og soveværelse, dekorerer uderummet – iscenesætter livet i glade farver. Se bl.a. det flotte udvalg i: Bruseforhæng Sengelinned Håndklæder Akrylduge Puder

Produktområder:
 • Boligtekstiler
Nuance

Nuance står bag udviklingen af et stort sortiment af både funktionelle og innovative produkter. Udviklingen sker i tæt samarbejde med nogle af Skandinaviens dygtigste, industrielle designere - lige fra idé til produktet er ude hos forbrugerne. Nuance var fx først til at ændre den traditionelle bagepensel til silikone, og satte dermed en helt ny standard for bage- og grillpensler over hele verden. Et design som derfor også indbragte den danske Formland Design Award i 2003. Men også den eksklusive og meget funktionelle Wine Finer er et Nuance-produkt, ligesom STRAND og SAND porcelæn samt GOMA gryder og pander er en del af det brede sortiment. Filosofien bag Nuance ligger i selve navnet. De små gennemtænkte detaljer kombineret med funktionelt, skandinavisk design er den nuance, som gør hele forskellen. Nuance giver dig på en gang et elegant og æstetisk design og et innovativt og praktisk produkt. Med den majestætiske og flotte svane som en del af logoet, ønsker Nuance at understrege og sætte fokus på det skandinaviske islæt i både designet og den løbende udvikling af hele Nuance serien. Og på samme måde som svanen, er Nuance også både en fryd for øjet og et synonym for gennemtænkt ’funktionalitet.’ Nuance er derfor lige velegnet som forkælelse til dig selv, og som en gave modtageren bliver glad for.

Produktområder:
 • Køkkenudstyr

Stillingsopslag

INDKØBSELEV
Ansøgningsfrist :11.07.2018
Midtjylland
Brænder du for indkøb, og har du lyst til at få en handelsuddannelse med fokus på indkøbsfaget? Har du lyst til at blive knivskarp til at finde den rigtige boligtekstil, hvor vi har det bedste match med kvalitet og pris? Så er du måske vores kommende indkøbselev i indkøbsafdelingen af boligtekstiler?

Info

Om os

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien

Kontakt

F&H of Scandinavia A/S
Gl. Skivevej 70
8800
Viborg
Tel.: 8928 1300
info@fh-as.dk