Add this: 

INTERIØR

Ikonisk Ditzel skrivebord relanceres

Snedkergaarden Them A/S, relancerer nu det fritstående skrivebord, ND93 som Nanna Ditzel tegnede i 1955 sammen med sin mand Jørgen Ditzel.

Bordet har siden opnået status som international møbelklassiker, og de originale borde fra 50erne sælges stadig på auktionshuse verden over. Skrivebordet har ikke været i produktion siden 1960erne. Snedkergaarden har i en længere periode arbejdet med den håndværksmæssige forarbejdning af bordet og relancerer det nu i tæt dialog med Nanna Ditzel Design A/S og Ditzel-parrets datter, Dennie Ditzel.

Skrivebordet bliver lanceret i fineret eg og fineret amerikansk valnød med henholdsvis tre og fire integrerede skuffer. Skufferne samt de runde, kegleformede ben er fremstillet i massivt træ. Bordet er designet uden sarg, men har skufferne indbygget i den kassetteformede bordplade. Også tro mod det originale design er samlingen i skufferne, som er sinket med svalehaler som man gjorde det i gamle dage og ikke med fingersamlinger som er normalt i dag. En anden håndværksfinesse er afslutningerne af kanterne hvor der er langt en massiv liste ind. Sidst men ikke mindst, er de special-drejede ben særligt krævende i fremstillingsprocessen.

www.snedkergaarden.com