Add this: 

INTERIØR

Jul efter Bjørn Wiinblads hoved

Bjørn Wiinblad skaber lysfest i december og bidrager til julehyggen med et kreativt stilleben af sprøde glasornamenter i klassiske former.

Kvindeansigtet var livet igennem ledemotiv i Bjørn Wiinblads kunst. Naturligvis også til jul, hvor de karismatiske kvinder antog engleform og gav Wiinblads dekorationer himmelsk sødme og et strejf af nordisk folklore.  Wiinblad var samtidig inspireret af østens mystik og gyldne ornamentik, og med det in mente lancerer Bjørn Wiinblad Denmark årets julenyheder: Lucia Adventsstage med indbygget skål og Fyrfadsengle med sølv- og gulddekoration tilsat orientalskinspirerede glasornamenter fyldt med glamour.

  • Bjørn Wiinblad Denmark Adventsstage (H: 15 cm) med dekoration i blankt sølv eller blankt guld koster 599,95 kr. (vejl.)
  • Bjørn Wiinblad Denmark Fyrfadsengel findes i to størrelser (H: 14 cm og 17 cm) med dekoration i blankt sølv eller guld koster hhv. 249,95 og 299,95 kr. (vejl.)
  • Bjørn Wiinblad Denmark Ornamenter i glas med guldekoration findes i varianterne Kugle (H: 9,5 cm), Klokke (H: 9,6 cm) og Istap (H: 15,6 cm) og koster 149,95 (vejl.)
  • I serien findes også Kalenderlys (H: 25 cm) i enten hvid eller mintgrøn med gulddekoration til 99,95 kr. (vejl.)

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.