Add this: 

KØKKEN

Klassiske drinks & trendy cocktails serveret med stil

Luigi Bormiolis populære barkollektion Mixology bliver nu udvidet med en række nye smukt facetterede glas.

Fakta

Flere oplysninger om de nye Mixology-glas på Tj.dk

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Intet overlades til tilfældigheden med Luigi Bormiolis barkollektion Mixology, når det gælder kunsten at mixe og nyde den mest velsmagende cocktail. Den eksklusive kollektion består allerede af mixerglas og flasker, der skaber magi bag baren som det perfekte udstyr, når den professionelle bartender skal fremtrylle en lækker cocktail – eller hvis du vil blande en forfriskende drink hjemme. Nu er der så også kommet glas til serien – du kan derfor både fremstille og nyde din drink med stil! 

En fantastisk drink eller cocktail er kombinationen af farve, duft, smag og præsentation. Den skal derfor serveres i et glas med masser af stil, hvor præsentationen er i top, og som er designet til netop den drink, du vil servere. Alle glas i Mixology-serien er smukt facetteret og designet til at få det bedste frem i et stort udvalg af drinks og cocktails.   

Mixology stilkglas – perfekt til bl.a. cocktails

Det klassiske Mixology cocktailglas med stilk er som skabt til alle dine festlige og farverige cocktails, hvor der er knald på smagsnuancer og farver. Luigi Bormioli har naturligvis også et glas til italienernes foretrukne velkomstdrink, spritz, der bliver lavet med Aperol, og som også er perfekt som en forfriskning på en varm sommerdag.                           

Den nye kollektion af Mixology-stilkglas består også af gode, rummelige glas til en spansk gin & tonic med plads til masser af is, garniture og tonicvand – samt stilfulde martiniglas til en knastør dry martini.     

Mixology til din drik  

Mixology-glassene Charme, Textures og Elixir er smukt facetterede høje/lave allround-glas til vand, whisky, øl, longdrinks – og meget mere. Udover et smukt design har glassene et robust udseende, der ligefrem udstråler kvalitet og holdbarhed. Du kan derfor altid finde et glas til din favoritdrink – til både hverdag og fest.

Glaskollektion med 25 års garanti

Alle glas i Mixology-serien er ekstrem holdbare, da de er skabt af det patenterede SON.hyx-glasmasse, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar og blyfri udgave af det klassiske krystalglas med en fyldig klang. Luigi Bormioli giver derfor hele 25 års garanti mod misfarvning og skår på kant og fod ved normalt brug.

  • Mixology stilkglas, vejl. pris fra kr. 79,95
  • Mixology tumblerglas, vejl. pris fra kr. 69,95

Om THUESEN JENSEN AS

Se showroom

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.

Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.

 

Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: 

Pillivuyt, KitchenAid, Luigi Bormioli, Joseph Joseph, Wesco, Magimix, Mauviel, Lion Sabatier, Alfi m.fl.

 

Produktporteføljen er bred – alt lige fra el-maskiner, køkkenredskaber, spisestel, bestik til termokander, knive og kogegrej.

 

Nøgleordet er kvalitet, hvilket gælder for både vores produkter og i vores arbejde til dagligt.

TJ GROUP beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere i Norden. Hovedparten af disse har base i Glostrup, Danmark, 

hvor hovedkontor, varelager og det danske showroom ligger.