Add this: 

BAD

L:A Bruket passer på din vinterhud

L:A Bruket, der har hovedkvarter på den svenske vestkyst ved om nogen, hvordan du plejer huden i den barske, skandinaviske vinter. Det handler om næring, pleje og beskyttelse til huden, det ses tydeligt i deres vinternyheder.

Start dagen i selskab med No. 184 Body Wash med geranium, der er en nyhed fuld af fugt og stimulerende ingredienser. De let antibakterielle olier fra geranium, sort peber og lavendel virker stimulerende, varmende og rensende. Samtidig strammer geranium op og renser, lavendel beroliger, blødgør og fremmer cellefornyelsen. Sort peber stimulerer og varmer – lige noget, der er brug for på en kold vintermorgen!

Mod tørre og sprukne vinterhænder kan du bruge L:A Brukets No. 102 håndcreme med bergamotte og pachuli, der både hjælper og forebygger tørre hænder. Shea-smør og kokosolie fugter, nærer og beskytter, og så har de begge en svag antiseptisk virkning. Olie fra blomsten Limnanthes Douglasii tilfører huden Omega 6 og 9 og virker nærende og både pachuli og bergamotte virker helende og rensende.

www.labruket.se