Add this: 

INTERIØR

Lyngby Porcelæn bevarer fatningen

En ultraenkel, men effektfuld nyhed har sat pære på toppen af det velkendte, riflede porcelæn.

Dansk design er kendt for sin brug af plisseringer og riller – fra verdensberømt belysning til den ikoniske Lyngbyvase. Nu er det muligt at få det bedste af begge verdener, når Lyngby Porcelæn lancerer Fitting #3. En ultraenkel, men effektfuld nyhed fra Philip Bro Ludvigsen, der har sat pære på toppen af det velkendte, riflede porcelæn og skabt en fusion af bordlampe og designobjekt, der egner sig som lyskilde overalt i den moderne bolig.

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.