Add this: 

TEKSTILER

Med Södahl kan du tilsætte velour og glamour til sofaen

Når klassiske, vintage elementer blandes med moderne fortolkninger af ´Art Deco´ giver det et helt unikt og sammensat udtryk, som er så eftertragtet.

Fakta

Allure Velvet med pipe fås i farverne dusty berry, indigo, golden og grå. De er produceret i 100% bomuldsvelour og koster vejl. kr. 249,9

Vil du opnå det populære ´Art Deco´ udtryk, er velour ikke til at komme udenom. Det bløde og varme materiale er på Allure Velvet puderne altoverskyggede, og velourens overflade giver de dybe og intense farver et helt særligt spil.

Puderne er glamourøse og skaber en fortættet og loungeagtig stemning, der leder tankerne hen på sofistikerede hoteller, hvor der er tid til fordybelse.   

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien