Add this: 

UDELIV

Nu Ruller Segway ud med Smarte, Letvægts E-scootere med Forøget Rækkevidde og Fart

I dag fortsætter Segway, verdens førende leverandør af elektriske transportmidler, udvidelsen af sin produktlinje med af to smarte KickScooters

Fakta

For yderligere information kontaktes:

Witt A/S

Henrik Buur, Sales Director, SDA

Mail: hbu@witt.dk

Tlf: 2021 1145

Nu Ruller Segway ud med Smarte, Letvægts E-scootere med Forøget Rækkevidde og Fart

Ninebot by Segway og ES2 KickScooters bliver udstillet på IFA 2017 i Berlin, Tyskland

Amsterdam, Holland – den 14. august 2017 – I dag fortsætter Segway, verdens førende leverandør af elektriske transportmidler, udvidelsen af sin forbruger produktlinje med lanceringen af to smarte, letvægts Ninebot by Segway KickScooters, som skal udstilles på IFA 2017 fra den 1. – 6. september i Berlin, Tyskland.

”Hver KickScooter benytter en smartphone app og leverer også andre brugervenlige funktioner, som imødekommer betingelserne fra forbrugere i forskellige målgrupper”, sagde Dennis Hardholt, præsident, Segway Europe B.V” Vi er overbeviste om, at responsen på vore KickScootere vil blive fremragende. ”

”Vi er begejstrede over at kunne servicere endnu et hastigt voksende markedssegment med vores KickScooters og kunne introducere disse nye produkter på IFA i Europa, én af verdens største forbrugershows inden for elektronik”, sagde Richard van Santen, vicepræsident i Salg og Marketing, Segway Europa B.V. ”Vi inviterer forbrugere, detailhandlere og medierne til at besøge vores stand og opleve vores brede samling af alsidige, elektroniske, personlige transportløsninger. ”

ES1 – ES1 scooteren har en maksimum hastighed på omkring 20 km/t, med en maksimum rækkevidde på op til 25 km. * Derudover har den et LED-digitaldisplay, antibremsesystem og fartpilot.

ES2 -  ES2 modellen kan opnå en maksimum hastighed på omtrent 25 km/t med en maksimum rækkevidde på op til 25 km*. Dens støddæmper garanterer en komfortabel køretur, og de tilpassede baglygter er ikke bare sjove, men tillader også føreren at blive set i svagt lys.  

Letvægt, sammenfoldelig og med mulighed for opgradering

Begge KickScootere er letvægtsscootere og indeholder et one touch sammenklappeligt system. De kan nemt tages med i den offentlige transport eller opbevares i en bil, hvilket tillader føreren både at rejse praktisk eller kun for sjov. Førere har derudover også mulighed for at opgradere begge scootere med et tilvalgt batteri. Dette giver mulighed for at rejse op til 45 km* væk - og for ES2-førere bliver det muligt at nå en fart på op til 30 km/t, rejse længere og herudover også kunne klare stejlere skråninger. Ninebot by Segway KickScooters vil være til rådighed i Q4 2017. Her vil også en mere specifik prisfastsættelse blive annonceret. Få mere viden på www.segway.com

IFA 2017

En Segway pressekonference bliver afholdt torsdag den 31. august kl. 10.00 på Segway standen – hal 7.2a for godkendt presse. Skulle pressen være interesseret i en produktdemonstration på vores testbane, kan man kontakte Marjolein Hessing:

T: +31 (0)20 333 1850
E: info@segway.eu.com

*Rækkevidde/afstand afhænger af last, kørestil og terræn 

Om Segway

Segway bevæger sig i en helt ny og spændende retning. I mange år har du kendt os som verdensledende inden for erhvervsmæssig, elektronisk og afbalanceret personlig transport. Efter en strategisk fusionering med Ninebot, har vi evalueret vores produktlinje, såvel som vores målgrupper, og har foretaget nogle modige ændringer. Således retter vi nu også vores verdensberømte, intellektuelle effekter mod forbrugsvarer, med et skarpt fokus på transport, livsstil og fritidskørere – og vi ser os ikke tilbage.

For mere information, se venligst www.segway.com

SEGWAY og Segway ’flyguy’ logo er registreret varemærke af Segway Inc. Varemærker som ikke er ejet af Segway tilhører de respektive ejere dertil angivet.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.