Add this: 

KØKKEN

NYHED! lækre steakknive

Superskarpe grillknive, der nemt lavet et rent snit gennem enhver bøf. Også rigtigt gode til tomater.

Fakta

  • Skærer nemt et rent snit gennem enhver bøf
  • Kan bruges til at smøre med pga. den runde spids
  • Det takkede blad er velegnet til f.eks. tomat og fersken
  • Købes i fin gaveæske med 6 steakknive

SCANPAN tilføjer disse superskarpe steakknive til Classic-serien. Knivene købes i sæt à 6 stk. i en fin gaveæske.

Det takkede knivsblad er også velegnet til at skære frugt og grønt med tyk skal - f.eks. tomater, peberfrugt og fersken.

En lækker detalje: grillknivene er gode at smøre med, fordi knivspidsen er rund.

Classic er serien, hvor funktionalitet og holdbarhed er i fokus. Designet er klassisk og materialerne nøje udvalgt. Serien omfatter både kogegrej, kværne, køkkenknive og bambusskærebrætter

Om Scanpan

Se showroom

Skab store madoplevelser med SCANPAN

Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning – robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier – kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem, du holder af. Vælg SCANPAN, og du betales tilbage med ægte køkkenglæde og fantastiske resultater. 

Dansk kvalitet siden 1956
SCANPAN A/S er en familieejet dansk virksomhed, som gennem mere end seks årtier har produceret køkkenudstyr af højeste kvalitet. Fra fabrikken i Ryomgård på Djursland eksporterer SCANPAN til det meste af verden. Overalt er køkkengrej fra SCANPAN kendt og værdsat for dets uovertrufne brugsegenskaber og lange holdbarhed.