Add this: 

KØKKEN

NYT BESTIK UDEN RIDSER FRA WMF

Linum er designet af Porsche og skabt med den innovative Cromargan Protect®-teknologi, der giver et bestik uden ridser.

Fakta

Flere oplysninger om Linum på tj.dk

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Et bestik skal altid være af så høj kvalitet som muligt. Et dårligt, slidt eller ridset bestik er ikke kun grimt at se på, det ødelægger også oplevelsen ved måltidet, fx pga. en sløv bestikkniv.

WMF’s nye Linum-bestik er derimod skabt til at blive brugt hver dag og til at se ud og føles som nyt – selv om det ikke er det. Hemmeligheden bag den nye bestikserie er den patenterede teknologi Cromargan Protect®, der giver bestik af en ekstrem høj kvalitet, der endda kan gå videre til næste generation.                                                        

Linum i Cromargan Protect® er designet af selveste Porsche og er lige så strømlinet og skulpturel som de legendariske biler. De rene linjer, den enkle form og matte finish giver indtryk af et moderne bestik, der udstråler minimalistisk ”less is more”-elegance.

Bestik i Cromargan Protect®

Linum er fremstillet i WMF’s egen stærke og holdbare Cromargan® 18/10 rustfrie stål. Bestikkene har perfekt afrundede kanter og en sublim overfladefinish, så hvert bestik ligger perfekt i hånden. Bestikknivene er skabt af smedet stål og har specielt bladstål, der garanterer en superskarp kniv, mens gaflernes grene er flot efterbehandlede – også på indersiden.

Stærkere end almindeligt rustfrit stål

Bestik fremstillet med WMF’s innovative Cromargan Protect®-teknologi er ekstremt modstandsdygtig over for ridser og slid. Blankpoleret bestik forbliver blankt, mens bestik med en mat finish forbliver mat. Undersøgelser har vist, at Cromargan Protect® er 150 gange stærkere end almindeligt rustfrit stål, 100% rustfrit og fuldstændig uden smag. Det er samtidig modstandsdygtigt over for madens syre og tåler naturligvis opvaskemaskine.

Om THUESEN JENSEN AS

Se showroom

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.

Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.

 

Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: 

Pillivuyt, KitchenAid, WMF, Luigi Bormioli, Joseph Joseph, Wesco, Magimix, Mauviel, Lion Sabatier, Alfi m.fl.

 

Produktporteføljen er bred – alt lige fra el-maskiner, køkkenredskaber, spisestel, bestik til termokander, knive og kogegrej.

 

Nøgleordet er kvalitet, hvilket gælder for både vores produkter og i vores arbejde til dagligt.

TJ GROUP beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere i Norden. Hovedparten af disse har base i Glostrup, Danmark, 

hvor hovedkontor, varelager og det danske showroom ligger.