Add this: 

KØKKEN

Palm

Palm: Ny frisk farve i sortimentet

Hos Le Creuset elsker vi sunde og grønne retter, hvor sæsonens råvarer bruges. Derfor introducerer vi den nye, friske farve Palm, som passer godt til forårets mange grønne og vegetariske retter.

Den grønne farve har allerede vundet indpas med dekorative planter og grene i de skandinaviske stuer - nu er turen kommet til køkkenerne. Palm-farven er desuden 'på mode', idet den i sit udtryk minder om Greenery 15-0343, som PANTONE kårede til årets farve i 2017.

Grønt er godt for øjet - og maven.

Den grønne farve indbyder til sund, grøn mad.

Tag maden med udendørs og bring foråret i møde.

Om Le Creuset

Se showroom

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producere gryder og pander i emaljeret støbejern til i dag at fremstille et bredt udvalg af alsidigt køkkenudstyr på tværs af kategorier, materialer og farver.