Add this: 

KØKKEN

Pillivuyt Plissé til det moderne bord

Enkelt, elegant og klassisk. Pillivuyts populære serie Plissé bliver nu udvidet med helt nye lækre porcelænsdele til det moderne bord.

Fakta

Flere oplysninger om det nye Plissé porcelæn på Tj.dk eller Pillivuyt.dk 

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Følg Pillivuyt på Facebook her

Pillivuyts Plissé-porcelæn er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra mere end 100 år gamle støbeforme. Plissé er med sin smukke plissering kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance. De nye produkter i serien giver dig mulighed for at servere dine yndlingsretter med stil.

     

Plissé steaktallerken – En stor, saftig steak skal serveres på en klassisk steaktallerken, hvor der også er plads til tilbehør. Pillivuyts solide Plissé steaktallerken er skabt til en god bøf og har en elegant oval form. Plissé tapasfad er rigtig elegant til servering af kolde og varme tapasretter, hors d’oeuvre, appetizers, tilbehør og meget andet. Er du til en lækker pastaret eller sund salat, så har den nye Plissé salat-/pastatallerken den perfekte dybe form og størrelse til det. Plissé termokrus holder din drik varm eller kold i længere tid og ser fantastisk ud på bordet.  

Klassisk og moderne Plissé  

Pillivuyts Plissé-kollektion er sirligt dekoreret med et smukt relief, der både trækker på klassisk fransk designhistorie og er en moderne, opdateret version af det traditionelle hvide porcelæn – der bevarer sin skønhed i årevis.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Plissé termokrus hvid - 25 cl,  vejl. pris kr. 179,95

Plissé tapasfad hvid - 36 cm, vejl. pris kr. 349,95

Plissé steaktallerken oval hvid - 29,5 cm, vejl. pris kr. 229,95

Plissé salat-/pastatallerken dyb hvid - 23 cm, vejl. pris kr. 229,95

Om THUESEN JENSEN AS

Se showroom

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.

Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.

 

Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: 

Pillivuyt, KitchenAid, Luigi Bormioli, Joseph Joseph, Wesco, Magimix, Mauviel, Lion Sabatier, Alfi m.fl.

 

Produktporteføljen er bred – alt lige fra el-maskiner, køkkenredskaber, spisestel, bestik til termokander, knive og kogegrej.

 

Nøgleordet er kvalitet, hvilket gælder for både vores produkter og i vores arbejde til dagligt.

TJ GROUP beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere i Norden. Hovedparten af disse har base i Glostrup, Danmark, 

hvor hovedkontor, varelager og det danske showroom ligger.