Brands

KitchenAid

 

Ikonisk design 

I 1919 lancerede Herbert Johnson verdens første standmixer og KitchenAid var født. Succesen fortsatte med andre køkkenmaskiner til de amerikanske husholdninger. I 1937 blev standmixeren redesignet af den amerikanske designer Egmont Arens, så den fik det ikoniske design, vi kender i dag. I 1950’erne blev maskinen beriget med unikke farver såsom pink, solgul og stålgrøn. I årenes løb har standmixeren vundet et utal af designpriser og er udstillet på Museum of Modern Art (MOMA) i New York og San Francisco.  

Serious about food 

KitchenAid er i dag en af verdens førende producenter af køkkenmaskiner med et stort sortiment af el-varer og køkkenudstyr, hvor innovation, teknologi og design går op i en højere enhed. For KitchenAid er det vigtigste maden – at være Serious about food. Gennem snart hundrede år er alle produkter derfor skabt med en perfekt blanding af professionel ydelse og høj håndværksmæssig kvalitet, så du altid har den bedste hjælp til at skabe det perfekte resultat i køkkenet.

Produktområder:
 • Husholdningsapparater
 • Køkkenmaskiner
 • Køkkenudstyr
Peugeot

Peugeot blev grundlagt i 1810 i den franske by Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af 1800-tallet begyndte produktionen af kaffe- og peberkværne.

I dag, mere end 160 år senere, er Peugeot en reference for kværne og det foretrukne mærke hos de fleste kokke. Peugeot producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnene fås i klassiske og moderne designs og materialer.

Livslang garanti på kværnværket

Peugeot fremstiller krydderikværne med tre typer kværnværker: Elektrisk, mekanisk og mekanisk med det patenterede uSelect system. Med uSelect kan kværnen indstilles til 6 forskellige kornstørrelser med tydelig stregmarkering fra groft til meget fint kværnet peber eller salt. Indstillingen ændres ikke, når kværnen bruges. På en traditionel mekanisk kværn indstilles grovheden ved at løsne/stramme topskruen. For at kværne drejes altid med uret. Peugeot giver livslang garanti på det unikke kværnværk.

Efter at Peugeot i mere end et århundrede har været synonym med fransk gourmetmadlavning, blev sortimentet udbygget i 2006 med en bred vifte af vintilbehør, bl.a. proptrækkere og specialiserede vinkarafler i mundblæst glas.

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
 • Service og borddækning
WMF

WMF - en oplevelse i køkkenet og på bordet siden 1853

WMF (Württembergische Metallwarenfabrik) er kendt for at skabe produkter af høj designkvalitet, innovative egenskaber og en udpræget funktionalitet. WMF med hovedkvarter i den sydtyske by Geislingen blev grundlagt i 1853, og i dag er virksomheden en af Europas største producenter af designprodukter inden for bestik, gryder, knive, stegepander og kogegrej til kvalitetsbevidste private og professionelle kokke.

Filosofien bag det enkelte WMF-produkt er enkel: Det skal se godt ud, fungere upåklageligt og have en høj værdi for brugeren – hvad enten det er til privat eller professionelt brug. Madlavning, servering og selve måltidet skal kort sagt være en oplevelse i sig selv – både når det kommer til de nyeste trends og de eksklusive klassikere.

 

Innovation og design er den røde tråd

Det lækre og eksklusive design har altid været omdrejningspunktet hos WMF, der er kendt for at arbejde tæt sammen med tidens førende internationale designere – dem, der skaber morgendagens klassikere. Resultatet er talrige designpriser gennem tiden og helt frem til i dag.

Den anden røde tråd i fortællingen om WMF er innovation – det der gør livet lettere, produkterne mere holdbare og mere intelligente. Kort sagt at være på forkant med morgendagens behov. Allerede i 1927 var WMF innovationspioner ved at udvikle det nu verdensberømte Cromargan®, der er rustfrit stål i høj kvalitet, og som den dag i dag stadig bliver brugt til en lang række produkter, fx til bestik og køkkenknive.

Det nyeste skud på stammen er Cromargan Protect®, der er en videreudvikling af WMFs verdenskendte Cromargan®.

Produktområder:
 • Køkkenudstyr
 • Service og borddækning
Luigi Bormioli

Italienske Luigi Bormioli har siden 1946 skabt glashåndværk med øje for æstetik og funktion, og glasværket er derfor solidt forankret i den traditionelle italienske glaskunst, der har blomstret i Norditalien i århundreder.

Luigi Bormioli fremstiller mange forskellige slags glas og karafler af krystalglastypen (uden bly), der er dedikeret til ægte vin- og øl-entusiaster. Glasværket skaber lækkert design og traditionel italiensk håndværk i højeste kvalitet, men med fokus på den nyeste teknologi inden for glasfremstilling.

Luigi Bormiolis glas er designet til at udfolde vin og øls aroma ved at understrege alle dens fine nuancer, så en god vin eller øl rigtigt kommer til sin ret. Dermed får man en komplet sanseoplevelse, så alle sanser kommer på overarbejde og ikke kun smagssansen.

Mange glasserier er skabt i samarbejde med det italienske center for sensorisk analyse (Centro Studi Assaggiatori), der er internationale specialister inden for studiet af sansning af fødevarer.

Alle Luigi Bormioli-glas er ekstremt holdbare og fremstillet af en unik glasmasse, bl.a. af den patenterede SON.hyx-glasmasse, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar udgave af det klassiske krystalglas. 

Produktområder:
 • Brugskunst
 • Køkkenudstyr
 • Service og borddækning
Pillivuyt

I 1818 købte en ung schweizisk bankmand og hans bror en gammel murstensfabrik beliggende midt i den franske region Sancerre. De to brødre bar navnet Pillivuyt og sammen kom de til at skabe historie.

Helt fra starten vare det Pillivuyts filosofi at skabe smukt og holdbart porcelæn. Et håndværk, der lever op til de kvalitetskrav både professionelle kokke og private madelskere har i det daglige. Både i køkkenet såvel som rundt om spisebordene.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed.

Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

I snart 200 år har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

 • Fransk kvalitet.
 • Stenhård og uporøs glasur, der hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve.
 • Modstandsdygtigt over for stød og slag.
 • Velegnet til ovn og mikroovn og kan bruges direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).
 • Skabt i samarbejde med professionelle kokke.
Produktområder:
 • Brugskunst
 • Køkkenudstyr
 • Service og borddækning

Stillingsopslag

Er du KAM med stort drive?
Ansøgningsfrist :28.02.2018
Hovedstaden
– og resultatfokus, så er dette måske din mulighed hos os i Thuesen Jensen A/S

Info

Om os

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.

Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.

 

Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: 

Pillivuyt, KitchenAid, WMF, Luigi Bormioli, Joseph Joseph, Wesco, Magimix, Mauviel, Lion Sabatier, Alfi m.fl.

 

Produktporteføljen er bred – alt lige fra el-maskiner, køkkenredskaber, spisestel, bestik til termokander, knive og kogegrej.

 

Nøgleordet er kvalitet, hvilket gælder for både vores produkter og i vores arbejde til dagligt.

TJ GROUP beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere i Norden. Hovedparten af disse har base i Glostrup, Danmark, 

hvor hovedkontor, varelager og det danske showroom ligger.

Kontakt

THUESEN JENSEN AS
Smedeland 11
2600
Glostrup
Tel.: 70 20 52 22
kundeservice@tj.dk