Lifestyle & Design Cluster

Messe

Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Kategori

Messe

Sted

Messecenter Herning

Start dato

17. august 2024

Slut dato

19. august 2024

Foto: Tuala Hjarnø

En række brands inden for møbler og interiør, design og livsstil giver under overskriften 'Think Circular' deres bud på cirkulære løsninger og forretningsmodeller på årets udgave af Formland Autumn som et samarbejde mellem Lifestyle & Design Cluster, Formland, Designmsueum Danmark og Plastindustrien.

Konceptet og udstillingen blev afviklet under 3daysofdesign som  'Circular Furniture Days' i Designmuseum Danmarks have og flyttes nu til Formland, med både gengangere fra udstillingen i København og nye udstillere.

Design er mere end formgivning

Den kombinerede udstilling og eventplatform giver de besøgende et indblik i, hvilke muligheder, der er i branchen i forhold til cirkulær design.

- Design er i denne sammenhæng meget mere end formgivning. Design handler også om at se på materialevalg, produktion, levetid, recirkulation og forretningsmodeller, påpeger CEO i Lifestyle & Design Cluster Betina Simonsen.

Formland: Et naturligt, ansvarligt skridt
I 'Think Circular'-området har relevante aktører mulighed for at tale om cirkulære initiativer, at vidensdele og inspirere - uanset hvor langt i processen, det enkelte brand er. 

Det taler ind i tiden, og i Formland-ledelsen glæder man sig derfor over realiseringen af 'Think Circular' og samarbejdet bag konceptet.

- Formland ønsker med dette stærke samarbejde at medvirke til øget fokus på cirkulære løsninger og produkter i livsstilsbranchen - nu og i fremtiden. Et fokus, vi som eventplatform ser som et naturligt, ansvarligt skridt, konstaterer Formland-projektleder Flemming Andersen.

'Think Circular'-området er bygget op om Plastindustriens 'Plastic Pavilion', der oprindeligt blev bygget og opført i forbindelse med UIA Verdenskongressen for Arkitekter (verdens største kongres om bæredygtig arkitektur og byggeri, red.) i sommeren 2023, og som nu skal rumme en række udstillere med fokus på cirkularitet.

Circular Furniture Days – Think Circular er en del af Formland Autumn 2024 i MCH Messecenter Herning 17.-19. august 2024. 

Læs mere her

Udstillingen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023