Dimex

Messe

Creativeworld er det årlige samlingssted for Gør-det-selv branchen

Denne internationale messe er en trendplatform og stedet for alt til hobby, kunsthåndværk og grafiske artikler.

Kategori

Messe

Sted

Frankfurt

Start dato

27. januar 2024

Slut dato

30. januar 2024

Foto: Dimex

På den store internationale fagmesse, Creativeworld, er der tre hovedtemaer: Calm Essentials, Vintage Vibes og Funny Styles som vil give messebesøgende et indblik i, hvad den kommende sæson vil byde på.

Calm Essentials fokuserer på det elementære, hvor ”less is more” er det, man tror på. I begrænsninger ligger kreative muligheder, man ikke kunne drømme om. Materialekvalitet er i langt højere grad end tidligere en værdifuld del af den kreative proces. Det naturlige og originale er i fokus. Det minimalistiske og simple teknikker hersker i samspil med diskrete effekter.

Vintage Vibes hylder charmen ved fortiden. Det nostalgiske oplever en renæssance. Arvestykker og loppefund transformeres kunstfærdigt til vores nye favoritting som vi ser med fordomsfrie øjne. Alt kan ændres charmerende – malet eller broderet eller bare brugt som skabelon til at skabe noget nyt. Du finder masser af inspiration til dit kommende sortiment.

Funny Styles lader sig inspirere humor og munterhed. Stærke kontrastrige designs sender glade signaler. Med dynamik og et glimt i øjet mixer Funny Styles forskellige materialer, kontrastfyldte farver og dristige motiver som er stilen for den kommende sæson. Temaet er livligt, legesygt, spøgefuldt og stadig med en barnlig kvalitet. Perfektion er ikke længere standarden, det er det uperfekte ved godt håndværk, som giver charmen.

Creativeworld afvikles samtidigt med messerne Ambiente og Christmasworld under overskriften Home of Consumer Goods. En fantastisk mulighed for branchen for at opdage alt til den kommende sæson. 

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Flere Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023