Formland Autumn med øget kulinarisk fokus

To Michelin-kokke og en hel række kendte madinfluencere gæster Formland Autumn, der i år mere end nogensinde favner gastronomi og kulinariske oplevelser. Det sker i messens nye Event-Zone, der bl.a. byder på trendtalks, masterclasses, bordopdækning mm.

Der bliver nok at smage på, når Formland åbner op for den nye Event-Zone. Foto: MCH/Tony Brøchner..

| Sponseret

Formland

Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Den tostjernede Michelin-kok Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel holder en masterclass om sit eventyr hidtil og om rejsen mod den tredje Michelin-stjerne. Og headchef Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle, der kan bryste sig af én Michelin-stjerne, fortæller om, hvad det kræver at arbejde på netop et sted som Lyst - og tilbereder en snack på stedet.

Andre masterclasses inkluderer 'Lær at åbne østers' ved Jonas Harboe Frederiksen, køkkenchef og direktør for Pink Oyster, 'Cheese styling, pimp dit ostebræt' ved den selvstændige ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller og 'Lær at skære grøntsager til perfektion' ved Casper Sundin, head of Innovation, Ingwersen. Også muslinger, quenelle og flødeboller tages under kærlig behandling i rækken af masterclasses.

Lærerige trendtalks på stribe
Den 250 kvadratmeter store Event-Zone trakterer desuden med en række lærerige trendtalks. Povl Lønberg, stifter af Vadehavets Østersakademi og formand for Danske Madpublicister, fortæller om østers, og siden indtager flere medlemmer af Danske Madpublicister zonens scene: Det gælder eksempelvis Birgitte Kampmann, kok fra French Culinary Institute i New York, Mikkel Wejdemann, kogebogsforfatter, gastronomisk konsulent og ejer af MadMikkel, og Jane Bagger, madskribent og ernæringskonsulent samt selvstændig med firmaet Smag for sundhed.

Anette Eckmann, kvinden bag hele Event-Zone-konceptet, byder ligeledes ind med en trendtalk med titlen 'Future Food Trends'.

Borddækning og fransk-inspireret café
Også borddækning skænkes opmærksomhed i det nye område, hvor de besøgende kan opleve et VIP-preview på en ny kollektion af service og køkkentilbehør skabt af HAY og kunstneren Laila Gohar. Derudover vil Christiane Schaumburg-Müller være at finde på messens åbningsdag, hvor hun dækker et nytårsbord med elementer fra Raw-serien, som hun har designet i samarbejde med Aida.

Endvidere indfinder Caroline Hougaard og Kathrine Dam Hastrup fra La Tavola sig og dækker op live i samarbejde med Eva Solo.

Desuden har de besøgende i Event-Zone mulighed for at tage sig en velfortjent pause i den fransk-inspirerede café Fish & Cheese. Cafeen har østers og meget andet godt fra havet på menuen. Derudover tilbydes udvalgte oste, sprøde baguettes, bobler, kaffe og te samt naturligvis Madeleine-kager.

Endelig rummer området en bar, hvor man kan høre om og smage på de nyeste tendenser indenfor drinks og cocktails.

Formland Autumn byder også på den pulserende torvehal Taste, hvor passionerede fagfolk byder på nye og unikke smagsoplevelser inden for mad, slik og chokolade, øl og vin, saft, te og kaffe. Taste er indrettet som en hyggelig markedsplads spundet om delikatesser i lange baner.

Formland Autumn 2022 finder sted i MCH Messecenter Herning 18.-21. august.

 
     

Artikler

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023|Formland

|Sponseret

19.06.2023|Formland

|Sponseret

Formland præsenterer ny outdoor-hal

30.05.2023|Formland

|Sponseret

Magasin og Formland sammen om nyt koncept under 3daysofdesign

25.05.2023|Formland

|Sponseret

FAGMESSEN FOR BLOMSTERHANDLERE OG HAVECENTRE INTEGRERES I FORMLAND

15.05.2023|Formland

|Sponseret

3daysofdesign: Formland og Magasin inviterer indenfor til udstillingen Terrassen & Salonen

31.01.2023|Formland

|Sponseret

Nyheder var et trækplaster på fremadskuende Formland

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023