Dimex

Messe

Kunstfærdig, visionær og tæt på naturen – under overskriften Trends 24+ fejrer Christmasworld den kommende festsæson

Som den førende internationale fagmesse for fest- og sæsondekorationer viser Christmasworld de mange spændende trends til den kommende festsæson præsenteret af det anerkendt trendbureau bora.herke.palmisano.

Kategori

Messe

Sted

Frankfurt

Start dato

26. januar 2024

Slut dato

30. januar 2024

Foto: Messe Frankfurt

Christmasworld tager udgangspunkt i den bedst-sælgende og mest emotionelle begivenhed på året i vores verden nemlig julen men supplerer med ideer til årets andre festlige højdepunkter.
 Hvert eneste år præsenterer messen de sidste nye trends for den internationale fest- og dekorationsbranche. På Trends 24+ finder du nye ideer og innovative koncepter til både store udendørs dekorationer til shopping centre samt til butiksudsmykning og dekoration til private hjem.

Du får mulighed for at deltage i workshops og foredrag, hvor du bliver præsenteret for de kommende trends og spændende emner som globaliseringens og klimaforandringernes indflydelse på forbrugsgodebranchen. Et bredt spektrum af førende eksperter vil diskutere de udfordringer som detailbranchen står overfor. Kik efter Conzoom Solutions Academy som kikker på fremtiden for branchen.

Julehygge er der masser af – chokolade, småkager, slik eller te, spiritus eller gløgg – hvem kan sige nej til det? Christmas Delights et helt område på Christmasworld der er dedikeret til delikatesser og drikkevarer. Her har man forsøgt at skabe en stemning af julemarked som opfordrer gæsterne til at opleve, opdage og smage.

Bæredygtighed er også et vigtigt område på Christmasworld. Ethical Style Spots er en særlig præsentation af udstillerprodukter, der viser hvordan virksomhederne forsøger at integrere emnet bæredygtighed i deres produktsortiment. På denne måde får både udstillere og besøgende værdifuld inspiration og gode salgsargumenter samt opmuntring til at dele værdifuld information.

Christmasworld afvikles samtidigt med messerne Ambiente og Creativeworld under overskriften Home of Consumer Goods. En fantastisk mulighed for branchen for at opdage alt til den kommende sæson. 

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Foto: Messe Frankfurt

Flere Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023