Dimex

Messe

Nedtællingen til Light + Building 2024 er i gang

Fra den 3. – 8. marts 2024 afvikles verdens førende messe for belysning og bygningsteknologi. Her præsenterer mere end 2.000 udstillere det sidste nye indenfor belysning, elektriske installationer samt automation, sikring og netværksløsninger.

Kategori

Messe

Sted

Frankfurt am Main

Start dato

3. marts 2024

Slut dato

8. marts 2024

Foto: Light + Building 2024

Moderne bygningsteknologi sikrer et effektivt energiforbrug samtidig med, at det sørger for vores komfort og sikkerhed. Belysning er essentiel for vores velbefindende og ikke alene af praktiske grunde, men også det æstetiske er i fokus. På Light + Building 2024 kombinerer vi alle områderne, så du kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Du kan forvente spændende nyheder og teknologiske landvindinger til både hjemmet, kontoret og store bygningskomplekser. Lys er ikke blot belysning, men også noget dekorativt i din hverdag.
På et stort område har man fokuseret på dekorativ og teknisk, design-orienteret belysning præsenteret af verdens førende producenter.
Et helt andet område er dedikeret til belysning af gader og pladser suppleret med løsninger til nød- og sikkerhedsbelysning f.eks. teatre og hospitaler.

Baseret på den elektrotekniske infrastruktur vil morgendagens bæredygtige huse og bygninger bruge vedvarende energikilder og benytte sig af effektiv og økonomisk energistyring samtidig med, at man er sikret en høj grad af komfort og sikkerhed. Denne infrastruktur er forudsætningen for automatisering i private hjem og store bygninger af energilagring og styring. Hele tre store haller er dedikeret til dette område.

På området ”Intersec Building” viser udstillere de nyeste løsninger til bygningssikkerhed og overvågning af systemer og udstyr.

Light + Building inviterer igen udstillere til at deltage i konkurrencen Designplus by Light + Building, hvor der er fire kategorier:

Light + Creation PLUS:
Nyheder på området for belysning og belysningsteknologi

Sustainability + Efficiency PLUS:
Fremtidsorienterede ideer, systemløsninger der fokuserer på energieffektivisering og energihåndtering i bygninger, kreative indgangsvinkler til miljøvenlig produktion samt bæredygtige applikationer.

Smart + Connectivity PLUS:
Smart bygningsautomatisering, integreret sikkerhedsteknologi og helhedsorienterede systemløsninger der samler alle discipliner i bygninger.

Sustainable Exhibition Stand
Den udstiller, der bedst har integreret og implementeret bæredygtighed i deres udstillingskoncept.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023