157 forskellige by- og hjemstavnsmotiver samt musik og Danmarks motiver

Illustrations og innovationsvirksomheden Designkunst har taget bymotiver til et højere plan. De lægger op til, at fortælle sine historier igennem deres illustrationer, forstærke de geografiske forhold til nærmiljøer samt sætte sit personlige præg hjemme og i arbejdsmiljøet.

Parallelt med de tiltag sørger de for at finde og synliggøre ukendte kunstnere. De udvalgt får “plads” i deres meget besøgte online-platforme, samt en målrettet eksponering og betalt markedsføring, så verden får gavn af kunsten og udøveren bliver set og motiveret.

Eksempler på historier kan være: Vi mødtes på Nyhavn, vi blev gift på Frederiksberg og flytter nu sammen i Valby - Det kunne være Firmaet er fra Frederiksberg, så flyttede vi til Valby og nu fusionerer vi med firma i Nyhavn... Mulighederne er mange..

Designkunsts motiver er designet, så de visuelt hænger sammen. Mange er interesseret i at skabe en personlig stil i deres hjem, eller virksomheden som forstærker sit geografiske tilhørsforhold. Det kan opnås ved at sammensætte de forskellige bymotiver.

Design, kunst, storytelling og nostalgi
Designkunst arbejder med fortolkninger af byer og områder, så illustrationen i sidste ende giver beskueren følelsen af “hjemme”. Designkunst arbejder med perspektiv og dybder og designer efter de klassiske normer inden for plakatkunst.

Deres kunder er meget forskelligartede, og de henvender sig til en bred skare, både hos private og virksomheder. Et fast samarbejde med Nybolig Amager i form af indrammede illustrationer som gave ved boligoverdragelser, viser tydeligt værdien af lokale illustra- tioner. Referencer:

Flere end 5000 ordrer på 4 år, fra mæglerkæder, Polititorvet i København, Københavns Universitet, flere kommunale instanser, Københavns Lufthavn samt adskillelige flere.

14.09.2021Designkunst IVS

Sponseret

Hvad gør I for at styrke tilhørsforholdet?

07.06.2021Designkunst IVS

Sponseret

Winner of Scandinavian business award by EU

07.05.2021Designkunst IVS

Sponseret

DESIGNKUNST UNIKA

06.05.2021Designkunst IVS

Sponseret

Special Design til virksomheder

06.05.2021Designkunst IVS

Sponseret

Designkunst byder Ferring velkommen.... med manér

07.04.2021Designkunst IVS

Sponseret

Hvilke "firmagaver" tør du lægge navn til?

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023