5 hurtige til Adam Jacoby

Transportkonsulent Adam Jacoby er med omkring 40 års erfaring i bagagen en af pionererne inden for udstillingstransport. Allerede tilbage i 80´erne kunne Adam Jacoby tilbyde totalløsninger med transport, standopbygning og tomgodsopbevaring i ét. Vi har taget en snak med Adam Jacoby om trends inden for messestande og om, hvordan de håndterer Corona-krisen med mange aflyste messer og events.

Adam Jacoby.

Kan du kort fortælle, hvad Adam Jacoby er for en virksomhed?
Adam Jacoby ApS er en transportvirksomhed, der har specialiseret sig i udstillings- og messetransport. Derudover producerer vi inhouse stande skræddersyet til virksomheder. Desuden foretager vi løbende renoveringer af vores kunders stande, ligesom vi kan stå for opbevaring af standene imellem messerne. Altså: vi er en virksomhed, der tilbyder en totalløsning, til virksomheder, der skal på messe.
I den forgangne vintermesseperiode har vi eksempelvis flyttet 6000-6500 paller, og vores motto er at intet er umuligt. Vi kan klare alle opgaver - også med kort varsel.

Hvad går dit job ud på?
Som udgangspunkt er jeg jo direktør for firmaet, men mit job er meget alsidigt, og jeg laver alt fra at bære skraldet ud, tage opvasken og have dialogen med kunderne til at udføre det fysiske arbejde i praksis. Derudover har jeg en andel i den innovative del, hvor vi opfinder nye ting i forhold til, hvad kunderne har behov for.

Hvilke trends kan I se inden for messestande og -opbygning lige nu?
Hvis vi ser bort fra Coronakrisen, der fylder lige nu og dermed er skyld i, at der hverken er messer eller opbygninger pt., så ser vi en klar trend inden for genbrug; stande, der skal kunne skilles ad. Stande, der er fleksible og modulopbyggede, det vil sige, at man kan sætte dem op til forskellige standstørrelser og forskellige steder. Stande, der kan genbruges, så man ikke får en urimelig miljøbelastning eller smider for meget ud. Den overordnede trend er, at det skal være rationelt og logistisk og særligt fordi de kunder, vi typisk har, deltager på rigtig mange messer og udstillinger om året.

Hvordan tolker I disse trends i de løsninger, I designer?
Det gør vi i samarbejde med kunderne. Men vi designer løsninger, der gør, at messestandene kan skilles ad, transporteres og opbevares, og dermed bygges og pilles ned forholdsvis smidigt. Vi laver individuelle løsninger, men fordi vi både har indsigt i transport, byggeri og intern logistik på messerne, så er vi gode til at lave nogle løsninger, der også fungerer i praksis. Vi tilbyder derfor også stande med aluminiumsrig til bl.a. lys, da det er nemt at arbejde med, og der opnås et ensartet look, uanset om du står på messe i Madrid eller i Stockholm.

Hvordan er I ramt af Corona-krisen?
Og hvordan håndterer I det?

Vi er jo ramt for fuldt smadder. Alle de opgaver, vi var booket ind til, er jo lagt fuldstændig ned, fordi messerne og de store events er annulleret. Derfor er det godt, at vi er en forretning med flere ben, så lige nu laver vi kun helt traditionel transport. Det er det eneste, der er gang i. Vi er en virksomhed, der har eksisteret i mange år, og vi er forsigtige, så derfor skal vi nok stadig være at finde på den anden side af alt det her – det er ikke nødvendigvis tilfældet for alle. Og så håber vi på, at når vi når henimod sommeren, er der ved at være kontrol på situationen. Efter vores vintermesseperiode har mange af vores ansatte afviklet ferie efter flere måneder med hårdt arbejde, så vi har endnu ikke sendt folk hjem, men vi overvejer at gøre det nu her på den nye ordning, som regeringen har indført.

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023