5 hurtige til Henriette Træholt, projektchef hos Messecenter Herning

Henriette Træholt har som projektchef hos Messecenter Herning det overordnede ansvar for Formland, som løber af stablen fra den 13. til 16. august. Ifølge Henriette Træholt er forventningerne til augustudgaven af Formland er tårnhøje.

Hvilke forberedelser har I haft travlt med de seneste par måneder?
Vi har brugt meget krudt på at optimere de forskellige haller. De skal være godt organiserede og spændende at besøge. Derudover har vi forberedt udstillerne på, hvordan de får mest ud af at udstille på Formland.

Vi har sendt en masse materiale til dem – blandt andet en plan over de forskellige haller og de forskellige trendzoner. Vi har fortalt udstillerne, at de har skullet gøre deres kunder opmærksomme på, at de udstiller på Formland. Det er jo pga. dem, at de besøgende kommer. Sidst, men ikke mindst, har vi har finpudset trendzonerne.

Hvad er dine forventninger til messen?
Jeg tror, at det bliver den bedste, flotteste og største Formland siden finanskrisen. Det bliver den messe, vi alle har gået og ventet på. Forventningerne her i huset er tårnhøje, og det skyldes blandt andet, at vi er kommet på den anden side af vores målsætning, som hedder 450 udstillere.

Vi regner derfor med, at det bliver en stor og flot messe, og jeg forventer personligt, at vi får en positiv messe med mange tilfredse udstillere og besøgende.

Hvad kommer til at kendetegne august-udgaven af Formland?
August-udgaven vil være præget af nytænkning, energi, glæde og optimisme. Messen samler hele branchen med usædvanligt mange udstillere, og der er generelt meget positivitet forbundet med denne messe. Det tror jeg helt sikkert er noget, man vil huske netop denne messe for om nogle år.

Er der nogle nye tiltag, man kan glæde sig til?
Vi har særligt tre nye tiltag. For det første har vi Nordic Buzz, som samler 116 udstillende iværksættere inden for interiør, brugskunst og møbler. De kommer fra Norge, Sverige, Finland og Danmark, og de vil vise nogle utroligt spændende produkter frem.

For det andet har vi den nye Imerco-city, som rykker ind i hal M. Her vil Imerco have klasselokaler og produkttræning, og vi regner med, at i alt 800 Imerco-folk vil besøge messen.
For det tredje har vi overrækkelsen af Designbaseprisen, som kommer til at finde sted i forbindelse med vores pressearrangement torsdag. Det er et tiltag, som vi også forventer os rigtig meget af.

Hvad glæder du dig personligt mest til?
Jeg glæder mig rigtig meget til at få åbnet messen og se folk myldre ind. Det er altid en rar følelse. Og så glæder jeg mig til at få tilbagemeldinger fra udstillere, de besøgende og fra pressen. Det er vigtigt for mig, at vores kunder har en god messe, og jeg håber, at folk kan mærke den nytænkning, energi og optimisme, vi i teamet bag synes at opleve.

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023