5 hurtige til Louise Teglstrup, elev hos Bahne

Louise Teglstrup går på Handelsfagskolen, hvorfra hun er ved at skrive den afsluttende fagprøve. Derudover er hun elev hos Bahne i Vejle. Her er hun blevet introduceret for ”Bahne-ånden” og ved nu alt om kundekontakt og kundeservice. Hendes drøm er at blive afdelingsleder selvsamme sted.

Hvorfor har du valgt at tage isenkræmmeruddannelsen?
Jeg har valgt at gå isenkræmmervejen, fordi jeg har en stor interesse for særligt køkkenudstyr.

Jeg elsker at lave mad og at bage, og hvad er bedre end at kunne kombinere sin interesse med sin levevej? Jeg har simpelthen valgt uddannelsen ud fra tanken om at sælge produkter, som jeg selv finder spændende og inspirerende.

Hvorfor valgte du at blive elev hos netop Bahne?
Mit valg faldt på Bahne, fordi jeg forinden havde hørt meget godt om virksomheden. Jeg kan godt lide idéen om, at det er en familievirksomhed, der værner om sine medarbejdere. Og så tiltaler det mig i høj grad, at det er en stor kæde med et godt teamwork – både i det store hele og inden for de enkelte afdelinger.

Jeg synes, at Bahne-miljøet er meget inspirerende, og så synes jeg, at det er meget positivt, at vi har et godt og bredt udvalg af livsstilsprodukter.

Hvad er din foreløbige oplevelse som Bahne-elev?
Jeg synes, det er rigtig givende at være elev hos Bahne. Jeg fik hurtigt tillagt et vist ansvar og nogle arbejdsopgaver, som gjorde, at jeg med det samme følte, at jeg var en del af ”Bahne-miljøet”.

Kreativitet indgår desuden som en stor del af arbejdsdagen, og det var faktisk lidt udfordrende i starten. Det var noget, jeg lige skulle vænne mig til, men nu synes jeg, det er en af de fede ting ved at være hos Bahne.

Hvad har du indtil videre fået med i bagagen fra din elevtid?
Jeg er blevet introduceret for den såkaldte ”Bahne-ånd”, som i høj grad handler om kundeservice.

Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er at være der 100 procent for kunderne, og hvor vigtigt det er, at kunderne føler sig godt tilpas.

Hvilke fremtidsdrømme har du rent arbejdsmæssigt?
Lige nu har jeg det mål og den drøm at blive afdelingsleder her hos Bahne i Vejle. Det er svært for mig at sige, hvor jeg befinder mig om eksempelvis 10 år – der kan jo nå at ske så meget.

Jeg lærer hele tiden noget nyt om mig selv, og jeg lærer både mine svage og stærke sider at kende. Men butiksdrift og det at være en del af et team er lige noget for mig, og det tror jeg bestemt, at det altid vil være.

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023