5 hurtige til Nicklas Jessen, Årets Elev 2018

Hvert år kårer Kop & Kande Årets elev, og i år tilfaldt æren Nicklas Jessen fra Kop & Kande i Køge. Vi har talt med Nicklas om, hvordan det er at blive tildelt den flotte titel. Han fortæller ligeledes om, hvordan man går fra at klippe ledningen på en blender, mens der var strøm i den, til at ende ud med at bestå fagprøve i Powerblendere med bravur!

Nicklas Jessen fra Kop & Kande i Køge. Her har han lige blevet kåret som Årets elev af Peter Rønn, administrerende direktør i Kop & Kande.

Stort tillykke med den flotte titel! Hvordan føles det at blive Årets Elev 2018?
Mange tak! Jeg er virkelig beæret, og det er en titel, som jeg ikke havde forventet at få. Vi elever hører jo kun omkring denne titel, men det er jo aldrig en titel, man går og forventer, man får. Men jeg er utrolig stolt og virkelig glad for at blive Årets elev. Og igen tusind tak til både Handelsfagskolen og Kop & Kande Køge, men i hvert fald også til vores Kædekontor for at vælge mig.

Din fagprøve handlede om Powerblendere, hvorfor valgte du lige netop denne produktgruppe?
Jeg har hele tiden vidst, at det skulle være noget med elektricitet. Powerblenderne er jo en relativ ny produktgruppe på markedet, og derfor ville jeg både give mig selv men også butikken en bedre viden på området. Butikken var dog lidt nervøs, fordi jeg tidligere i min uddannelse havde klippet ledningen på en blender, der var strøm til.

Hvordan gik det til din fagprøve?
Fagprøven gik rigtig godt, og bedre end jeg havde forventet. Jeg har altid været en beskeden type, så jeg troede det højst ville blive et 7/10- tal, men så at få et 12-tal var jo bare ren luksus. Der var jo nogle ting, der gik galt i løbet af fagprøven, så som misforståelse af info, men det er vigtigt ikke at lade sig slå ud af det. Bare op på hesten igen og fortsætte, vi laver alle fejl.

Hvad byder fremtiden på?
Jeg prøver egentlig altid, at planlægge mit liv de næste par måneder frem. Fordi man jo aldrig ved, hvornår det næste kapitel i ens liv begynder. Men her de næste par år handler det om at få masser af erfaring, og derefter går jeg efter at blive sælger.

Er der nogle særlige råd eller oplevelser fra din elevtid, som du tager med videre?
Alt det jeg har lært på Handelsfagskolen, og alt den erfaring jeg har fået i butikken, og nu gælder det så bare om at bygge videre på det. Og husk ALTID at tjekke om der er strøm på, inden du klipper ledningen til en blender.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023