5 hurtige til Søren Axelsen, Morsø

Foråret er på vej, vi kan mærke det, og ser frem til mere lys og lunere dage. Forår er lig med udeliv, og det betyder tid i haven, på terrassen eller altanen og gerne med lækre produkter og møbler. Vi har taget en snak med Country- & Category Manager Søren Færch Axelsen fra Morsø om deres Outdoor-sortiment og sæsonens nyheder.

Søren Axelsen, Morsø..

Hos Morsø har I bl.a. fokus på Outdoor. Hvilke produkter er de mest populære i denne kategori?
Det er uden tvivl ’Morsø Forno’ - vores store pizza- og multifunktionelle ovn i støbejern, som allerede har opnået ikon-status samt vores designmæssige pendant; gasgrillserien – ’Forno Gas Grande’, ’-Medio’ og ’-Piccolo’.

Er der nogle særlige outdoor-tendenser, der præger markedet?
Danskerne lader sig gerne og ofte inspirere af madkulturen fra hele verden. I flere årtier har den sydeuropæiske madtradition været en spændende inspirationskilde til udviklingen af det danske køkken. Lige nu mærker vi imidlertid også en stor interesse for den sydamerikanske madkultur.  Vi ser bl.a., at grillmetoden ’Churrasco’, hvor man griller både kød, fisk og grøntsager på spyd over ekstremt høj varme, begejstrer mange madentusiaster og vinder større og større indpas i Europa.

Hvad gør I hos Morsø for at forlænge udesæsonen?
Design, kvalitet og funktionalitet er altid byggestenene, når Morsø udvikler et nyt produkt! Derfor er det selvfølgelig også helt bevidst, at en stor del af vores Outdoorprogram er i støbejern. Støbejernet giver en dejlig strålevarme, så man ikke blot får den bedste madoplevelse, men også efter endt madlavning har en skulpturel udeovn, der med sin varme fungerer som smuk og effektiv terrassevarmer. Dette betyder, at udesæsonen på terrassen forlænges betydeligt med produkter fra Morsø.

Hvad skal der til for at skabe et hyggeligt udeliv ifølge dig?
Jeg elsker udelivet, både når familien og gode venner overnatter i shelter, og når livet foregår på terrassen, hvor der er godt gang i madlavningen på grill, og hvor der altid sluttes af med hyggeligt samvær på tværs af generationer – og selvfølgelig veltilberedt mad og god vin som prikken over i’et. Det er indbegrebet af hygge for mig!

Har I nogle spændende nye outdoor-produkter i støbeskeen, som du kan løfte sløret for?
Vi præsenterer i denne sæson en ny smuk el-grill ’Balcone’ til altanen, hvilken vi forventer os rigtig meget af. ’Balcone’ er en smuk dansk designet el-grill, som designerne ’Kok & Berntsen’ står bag formgivningen af. Denne smarte el-grill giver helt nye muligheder for grill og madlavning på altaner og terrasser, hvor arealet er begrænset. Grillen er designet som et funktionelt, smukt og stilrent supplement til altanen, og grillen forventes at være på det danske marked i slutningen af maj.

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023