AndLight åbner showroom i København

Med en ambition om at samle verdens mest efterspurgte designerlamper under ét tag åbner AndLight nyt showroom i København.

Pressebillede: AndLight.

AndLight blev grundlagt tilbage i 2007 og sælger high-end belysning i Danmark samt mere end 10 markeder i Europa.

Missionen med det nye showroom er at skabe et unikt og samlet sted for folk, der vil inspireres og er på udkig efter nye designerlamper til hjemmet. Lanceringen markerer et skifte fra udelukkende at tilbyde et onlineunivers af designerlamper, til nu at ville bygge en bro mellem online og offline køb; et skifte som AndLight godt tør stå i spidsen for, forklarer Mads Saabye Jørgensen, adm. direktør:

”Vi har forenet alle Københavns bedste showrooms og laver ikke blot en ny lampebutik. Vi sammensætter lys på en inspirerende måde, hvor hver enkelt lampe får lov til at tale sit eget sprog. Derfor kan du heller ikke se alle lamper her men du kan rent faktisk ”se” den enkelte lampe.”

Han fortsætter ved at fortælle, at det ikke blot er endnu en ny lampebutik, men at rummet i sig selv skaber et indblik i designerlampernes historie og muligheder:

”Vi føler det er vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en komplet oplevelse, der breder sig på tværs af vores onlineplatform og vores fysiske showroom. Folk skal have muligheden for at mærke og se en eksklusiv lampe. Vi har derfor valgt at skabe en lysoplevelse med den enkelte lampe i fokus.”

Det nye showroom i Sydhavnen er en gammel svejsefabrik, og den industrielle bygning skaber en unik kontrast til de mange lamper.

Åbningsfest fredag den 21. februar kl. 14-20 med gode åbningstilbud, flere konkurrencer samt mad og drikke. Herefter holder AndLight åbent mandag til torsdag fra kl. 10-17 og fredag 10-16.

AndLight Showroom⁠⠀
Tømmergravsgade 4B⁠⠀
2450 Copenhagen⁠⠀

www.andlight.dk

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.04.2024Designbase.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024Designbase.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

17.04.2024Designbase.dk

Færre konkurser i Danmark, mens Sverige stadig er ramt

17.04.2024Designbase.dk

ESG skal være nemt for SMV’er

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

16.04.2024Designbase.dk

Nyt regnskab fra Bygma Gruppen:  Investeringer trods et udfordrende marked

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023