Bjarke Ingels Group designer kollektion for Skagerak

Inspireret af åkanden introducerer Skagerak nu en ny kollektion af urbane møbler, der kan bruges ude og inde og er designet af Bjarke Ingels Group.

Pressebillede: Skagerak.

Med BIGs egne ord er Lily designet til den moderne, fleksible og pragmatiske tid, vi lever i, når udemøbler ikke nødvendigvis kun bruges udendørs, men også kan blandes naturligt i stuen, loungeområdet på en restaurant eller i arbejdsplads. Lily er inspireret af åkandens bløde formsprog og havneområdet i Aalborg, hvor de originale destillerier er et vartegn for byen og dens industrielle udvikling. Med Lily har BIG skabt en alsidig kollektion, der hilser sine brugere på en uformel og imødekommende måde ved hjælp af en kombination af lette og tunge materialer. Kombinationen af ​​en let X-ramme i rustfrit stål med planker af gylden teak spiller med den grafiske virkning af kornet i træet og enkelheden i lamellerne der bruges til at gøre Lily til en øjeblikkelig sympatisk møbelserie, der er let at integrere i de fleste miljøer. Over tid vil den ubehandlede teak patinere i en sølvgrå farve, der supplerer stålet flot.

I kollektionen findes et spisebord med stole, en bænk og loungemøbler, der kan mikses og bruges sammen på kryds og tværs alt efter placeringen og brugen. Skræddersyede puder er også en del af Lily-serien. Hynderne følger ryggen og sædet og er polstret i Skageraks vejrbestandige udendørstekstil, designet til at modstå det ustabile skandinaviske vejr.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023