Black Week var den perfekte storm

Årets Black Week ser ud til have været en succes. Ifølge Dansk Erhverv Handel har forbrugerne shoppet for mere end 3 milliarder kroner online hos danske netbutikker.

Arkivfoto..

”Vi havde forudset en perfekt e-handelsstorm, og det fik vi. Forbrugerne begyndte allerede mandag at shoppe løs, og de stoppede først søndag aften. Vores forsigtige bud er, at forbrugerne i løbet af ugen brugte mere end 3 milliarder kroner. alene i de danske netbutikker”, siger Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv.

Den massive aktivitet fra forbrugerne har tilsyneladende markeret, at Black Friday ikke blot er et endags arrangement længere. Det kunne webshopudbyderen DanDomain også konkludere:

”For os var det allerede mandag og tirsdag tydeligt, at Black Friday er blevet til Black Week, da vi så knap en fordobling i omsætningen hos vores kunder sammenholdt med sidste år. Tilbuddene er spredt mere ud. Kampagnerne starter tidligere og varer længere. Og selvom handelsdagen over dem alle – Black Friday – var ca. 25 procent større end sidste år, er det ugens samlede resultat, som siger noget om udviklingen: En stigning på hele 56 procent i omsætning”, siger DanDomains salgschef, Anders Eiler, til Dansk Erhverv Handel.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023