Blendtec Total Blender vinder igen

Igen i november er Blendtec kommet først og forrest som testvinder. Denne gang er det i Danmark, hvor Forbrugermagasinet Tænk kårer Blendtec Total Blender som den bedste blender i kongeriget med hele 15 blendere i feltet.

Igen i november er Blendtecs Total Blender blevet testvinder. Denne gang i Tænk.

Forbrugermagasinet Tænk, har kåret Blendtec Total Blender som testvinder i en stort anlagt test.
For kun to måneder siden vandt Blendtec foran 17 blendere i Råd&Rön i Sverige, og Tænk er enige med dem i, at Total Blender er den bedste!

Total Blender er suveræn til alle de blenderopgaver, den bliver sat til og som noget nyt har Tænk – efter ønske fra deres medlemmer – også testet hvor godt frosne frugter og bær bliver blendet til smoothies. Og igen består Blendtec med bravour – som den eneste blandt de bedste!

Men Tænk har været endnu grundigere og har også testet om Blendtec kan lave en suppe:

Dét kan den naturligvis, for med dens ”knivsæt”, der måske bedst kan beskrives som to superkraftige hamre, er den i stand til at lave en suppe på 70 grader ved blot at blende for fuld skrue i fem minutter.

Den har et suppeprogram, der kører tre minutter: På dette program kan den lave en lun suppe fra køleskabstemperatur, men sætter man ekstra to minutter af, kan suppen altså blive ”pustevarm”.

Total Blender får som den eneste blender topkarakterer i kategorierne Blenderegenskaber, Brugervenlighed og Maskinens Kvalitet, så vi er virkelig glade for at have denne fantastiske blender i sortimentet! Kun i kategorien ”Støj” får den en dårlig karakter, men heller ingen af de øvrige blendere klarer sig godt i denne kategori. Og Tænk mener da også selv, at hvis du vil have en god blender, så må du acceptere noget larm.

Wildside+

Blendtec Total Blender kommer som standard med deres ”Wildside+”-kande.

Den har en asymmetrisk femte side, der tvinger ingredienserne i kanden tilbage mod kniven og bryder de malstrømme, der i de fleste blendere er det største problem: At indholdet bare kører rundt og rundt og rundt uden at komme forbi kniven nok gange til at blive blendet ordentligt.

Uden at det bliver nævnt i Tænk, er vi ikke i tvivl om, at Wildside+ gør sin store del af arbejdet – selvfølgelig sammen med den voldsomme motor på hele 3 hestekræfter!

Tænk skriver, at kanden kan gå i opvaskemaskinen, og det kan den da også: Men hvorfor bruge den begrænsede plads i opvaskemaskinen på dét: Hæld i stedet vand i kanden til et par centimeter op over kniven, kom lidt sulfo i, blend i 10 sekunder, skyl kanden af og stil den til tørre med bunden i vejret: Så er opvasken klaret.

Mere fra...

27.09.2023Hippie de Luxe

Sponseret

Tre nye farver til Atlas 150 Pasta maskinen

05.04.2023Hippie de Luxe

Sponseret

Dansk-svensk fusion skaber ny stor nordisk spiller på markedet for køkkenudstyr

16.02.2023Hippie de Luxe

Sponseret

Det er allerede nu muligt at undgå PFAS med pander, gryder og springforme fra Heirol

16.06.2022Hippie de Luxe

Sponseret

Stentøj med wow-faktor: Gastro de Luxe har fået Nosseceramics til Danmark

09.12.2021Hippie de Luxe

Sponseret

Ankarsrum lancerer ismaskine

17.11.2021Hippie de Luxe

Sponseret

Blendtec Total Blender vinder igen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023