Bordskåner i bæredygtig bambus

28.09.2020

Sponseret

Scanpan

SCANPAN lancerer endnu en tilføjelse til deres omfattende Classic-univers, en bordskåner i bambus. 

Bambus er et bæredygtigt valg, da det er en hurtigtvoksende plante, der typisk er fuldt udvokset og kan høstes efter bare 2-3 år. Og i modsætning til eksotiske, hårde træsorter kan man høste bambus uden at gøre skade på den levende plante.

Bordskåneren har indbyggede magneter, så den hænger fast under gryder/pander med magnetisk bund, når man flytter den fra komfuret og rundt på bordet. Nemt og praktisk!

Overfladebehandlet med mineralsk olie.

Se bordskåneren her: https://www.scanpan.dk/shop/18-cm-bordskaaner-m-magnet-classic/18-cm-4

Classic – gør det enkle enkelt
Classic-universet er på mange måder kernen af alt det, SCANPAN står for: Enkelhed, design, kvalitet og godt håndværk.

Akkurat, som når du forkæler dine gæster, udvælger en god opskrift og finder de bedste råvarer, så gør vi os umage, hver gang vi laver et Classic-produkt. Universet bygger videre på stolte SCANPAN-traditioner og er nænsomt blevet udvidet og udviklet gennem årene. I dag er Classic både non-stick og stålgryder, køkkenknive, skærebrætter i bambus, salt- og peberkværne og køkkenredskaber. Et komplet køkkenunivers – født i Danmark, men i dag udbredt til hele verden.

Produkterne fra Classic-universet er med sit ukomplicerede og enkle udtryk elsket af husmødre, madentusiaster, køkkenchefer og kogekoner. Classic er klassisk. Og derfor også det rigtige valg, når du vil bygge dit køkken op omkring velafprøvet og gennemtestet køkkengrej. Samtidig gør det tidløse design, at du kan kombinere Classic med resten af dit køkken – uanset om du er til minimalisme eller måske går i en mere romantisk retning.

Mere fra...

23.03.2023Scanpan

Sponseret

Klar til aspargessæsonen!

25.05.2022Scanpan

Sponseret

Håndværket i højsædet i nyt, stærkt partnerskab

31.03.2022Scanpan

Sponseret

ON THE GO med stil

01.09.2021Scanpan

Sponseret

Trendy termoflasker fra SCANPAN

16.02.2021Scanpan

Sponseret

SCANPAN går enegang i Norge

28.10.2020Scanpan

Sponseret

Dansk håndværk – Kogegrej fra øverste hylde

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023