Brix Design skinner på Ambiente

Fra prisvindende anerkendelse til stærke partnerskaber - et dyk ned i vores rejse på den prestigefyldte messe

Foto: Brix Design

I slutningen af januar havde vi i Brix Design A/S fornøjelsen af at deltage i Ambiente messen i Frankfurt. Det har været en begivenhedsrig og givende messeoplevelse, hvor vi har haft muligheden for at præsentere vores produkter og møde en bred vifte af mennesker fra store dele af Europa.

En særlig ære blev os tildelt, da vi blev kåret som OXO's bedste distributør for EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) i 2023. Denne anerkendelse er et resultat af vores vedholdende engagement og fokus på at levere kvalitetsprodukter og service til vores kunder i hele norden. Det er en pris, som vi er yderst stolte af.

Vi ønsker også at rette en stor tak til vores kunder for det gode samarbejde, vi har haft i det forgangne år. Uden jer ville dette ikke være muligt. Det er jeres tillid og støtte, der driver os til at stræbe efter det bedste og fortsætte med at levere produkter af høj kvalitet. 

Ambiente messen har ikke blot været en platform for at vise vores produkter, men også en mulighed for at møde nye og eksisterende samarbejdspartnere, udveksle idéer og indhente inspiration til fremtidige projekter. Vi glæder os til at udforske nye muligheder i tæt samarbejde med vores netværk af partnere og kunder.

Samlet set har vores deltagelse på Ambiente messen været en positiv og berigende oplevelse. Vi ser frem til at implementere de indsigter og erfaringer, vi har opnået, og fortsætte med at levere innovative løsninger og enestående produkter til vores kunder over hele verden.

Foto: Brix Design

Foto: Brix Design

Mere fra...

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren er blevet et populært køkkenredskab

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det ved at være tid til forårsrengøringen?

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommer og Grillsæson: Samling af Venner og Familie til Hygge

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023