Broste Copenhagen på opkøb

Interiør- og designvirksomheden køber majoriteten af en anden dansk designvirksomhed.

Administrerende direktør og partner i Broste Coepnhagen, Kim Larsen. Pressefoto: Broste Copenhagen..

Broste Copenhagen køber majoriteten af designvirksomheden Kristina Dam Studio og ansætter grundlægger, Kristina Dam, som Brand & Design Director for begge brands. Broste Copenhagens administrerende direktør og partner Kim Larsen, bliver fremadrettet direktør for begge selskaber. Det skriver Broste Copenhagen i en pressemeddelelse.

”Jeg har stor respekt for Kristina Dams evne til at designe unikke produkter med et helt distinkt DNA, og den egenskab skal vi bygge videre på i begge virksomheder, så vi kan differentiere os yderligere i et konkurrencepræget marked”, udtaler administrerende direktør Kim Larsen og pointerer, at den nye ejerskabskonstruktion er lavet for at kunne skabe de mest fordelagtige rammer for den fælles forretning og vil gøre det muligt at forløse begge virksomheders fulde potentialer.

Kristina Dam bliver ny Brand & Design Director for begge brands. Pressefoto: Broste Copenhagen..

Siden 2014 har Kristina Dam designet møbler, accessories og illustrationer med et udpræget minimalistisk og enkelt udtryk under eget navn. I kraft af opkøbet fra Broste Copenhagen skal Kristina Dam i sin nye stilling tilendebringe Broste Copenhagens igangværende transformering fra lysgrossist til moderne og internationalt interiørhus.

“Vi har utrolig mange ideer, som jeg glæder mig til skulle implementere sammen med Broste Copenhagen”, udtaler Kristina og fortsætter ved at svare på spørgsmålet om, hvordan hun fik ideen til at starte sin egen virksomhed: “Det skete nærmest af sig selv, og måske mest af alt fordi jeg bare ikke kunne lade være”.

Som Brand & Design Director for både Broste Copenhagen og Kristina Dam Studio, er det Kristinas opgave at videreføre og forædle design-DNA’et for begge virksomheder. “Naturligvis er virksomhedernes design-DNA forskelligartet og det vil de også være fremadrettet, men kardinalpunkterne er i grunden identiske: det handler ganske enkelt om at skabe stilrent og bæredygtigt nordisk design”, siger Kristina Dam.

”Mulighederne for at forsætte den gode vækst i begge virksomheder er optimal, og vi ser frem til at kunne accelerere vores fælles succes i et globalt marked med udgangspunkt i unikt dansk design og med bæredygtighed i fokus”, afslutter Kim Larsen.

www.brostecopenhagen.com

Relateret indhold

18.07.2024Designbase.dk

Amazon: Kom med på en rejse på en platform i vækst

18.07.2024Designbase.dk

Nye global platform for cirkulær økonomi

15.07.2024Designbase.dk

Markant færre unge frem mod 2040

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023