Chokoladeproducent udvider forretningen

Chokoladefirmaet Peter Beier Chokolade har haft stabil fremgang i 2014. Derfor udvider virksomheden nu til flere salgssteder.

Modelfoto..

Danskerne er glade for velsmagende kvalitetschokolade. Det har chokoladeproducenten Peter Beier oplevet de seneste år, og særligt årsregnskabet for 2014 viste en stabil fremgang. Derfor udvider virksomheden nu til 100 salgssteder, skriver Berlingske Business.

”Tingene går den rigtige vej. Derfor synes jeg, at 2014 blev et tilfredsstillende år, hvor omsætningen viser gode takter. Den udvikling forventer jeg fortsætter i forbindelse med, at vi i år for alvor ekspanderer i eksterne forretninger,” siger Peter Beier til Berlingske Business.

Fremover bliver det ikke kun muligt at købe chokoladen i Peter Beiers egne specialbutikker. Virksomheden er nemlig i fuld gang med at få skrevet under på samarbejdsaftaler med nye forhandlere.

”Strategien er at øge salget via 50 til 100 udvalgte forhandlere. Det er vi i fuld gang med at eksekvere, og det går faktisk planmæssigt. Der er indgået en række aftaler, og flere af dem er i gang,” siger Peter Beier til Berlingske Business.

Chokoladesalget skal som udgangspunkt finde sted i Danmark, men Peter Beier er ikke afvisende over for, at udlandet på et tidspunkt også kan komme på tale. 

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023