Christian Lauesen i nyt job som udviklingschef

Christian Lauesen, der er kendt i design-og interiørbranchen for igennem de seneste otte pr at have stået i spidsen for Ro Collection, skal nu være udviklingschef i Slageribygningen i Faaborg, et nyt samlingssted for kultur, gastronomi og oplevelser

Christian Lauesen. Foto: Christian Lauesen

Christian Lauesen, der de seneste otte år har stået i spidsen for Ro Collection, skal fra 1. juni være udviklingschef i Slagteribygningen i Faaborg.

Der sker spændende ting på havnen i Faaborg, og den tidligere fabrikshal Slagteribygningen skal frem mod 2027 transformeres til et bæredygtigt samlingssted for kultur, gastronomi og oplevelser til glæde for både lokale og besøgende. I den forbindelse har Slagteribygningens bestyrelser netop ansat den 48-årige Christian Lauesen som udviklingschef. 

I Slagteribygningen bliver Christian Lauesens opgaver først og fremmest at sikre fremdrift for en bæredygtig og fleksibel transformation af bygningen og skabe et stærkt partnerskabsnetværk inden for erhvervs-, kultur- og foreningslivet i samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune. 

”Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg kunne finde det job, der involverer stort set alle de erfaringer og kompetencer, som jeg har opbygget gennem mere end 20 år i erhvervslivet og frivilligt arbejde. Jeg har siden år 2000 brugt en stor del af min fritid på at arrangere og afvikle festivaler som ex. Roskilde Festivalen, Tinderbox og NorthSide. Jeg har gennem årene skabt mig et stort netværk inden for denne branche. Dette kan jeg nu drage gavn af, da en vigtig del projektet skal sikre et større kulturudbud i det sydfynske område – et udbud som skal ramme den målgruppe, som jeg selv er en del af”, fortæller Christian, der ud over at have stået i spidsen for Ro Collection også har været involveret i større udviklingsprojekter i ILLUM og Københavns Lufthavne, og været forretningsudviklingsdirektør for designvirksomheden Georg Jensen. 

”Det meget motiverende at blive en del af et så storstilet og idealistisk projekt som endda skal realiseres her i lokalområdet. Efter at have boet på Sydfyn i snart syv år må vi konstatere, at vi er blevet forelsket i Faaborg og omegn – både i den helt unikke natur og i de fantastiske mennesker der bor her. Der er en utrolig virkelyst og skabertrang hernede, og den skal Slagteribygningen være med til at understøtte fremover”, siger han videre, og tilføjer: ”Et forhold der er særligt kendetegnende for vores område, er de mange frivillige fællesskaber. De er utrolig vigtige for folks trivsel og udvikling. En anden vigtig del af dette projekt er at understøtte og udvikle de mange frivillige fællesskaber her i vandkants Danmark. Det kommer til at involvere mange ildsjæle som mig selv, og der vil uden tvivl kommer mange nye spændende initiativer og fællesskaber ud af dette”.

Kim Munk, formand i Fonden Slagteribygningen, er begejstret for de nye kræfter, der bliver tilført projektet med ansættelsen af Christian Lauesen. ”En af de ting, vi særlig har bidt mærke i, er Christian Lauesens rigtig gode netværk, som både er lokalt, på hele Fyn og i hele landet. Samtidig kan han tale og arbejde med alle typer mennesker. Han er derfor et stærkt bud på en udviklingschef til Slagteribygningen. Hans solide erhvervserfaring, stærke kommercielle baggrund og mange års iværksættererfaring er optimal for at skabe et dynamisk og entreprenant miljø i Slagteribygningen”, forklarer Kim Munk. ”Nu ser vi frem til at få Christian godt om bord, så vi kan skrue op for både aktiviteter og den solide planlægning af byggeriet, som vi skal igennem, før alle ved selvsyn kan se, at Slagteribygningen kan noget helt særligt,” tilføjer Gyrithe Saltorp, formand i Ejendomsfonden Slagteribygningen.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

14.06.2024Designbase.dk

Formland: Et oplevelsesunivers og en inspirationskilde

13.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Bredgade er stadig Bredgade

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Common Ground Symposium x Ikea

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign skudt i gang

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023