Christmasworld, Paperworld og Creativeworld ser ind i fremtiden

Messerne Christmasworld, Paperworld og Creativeworld vil igen tilbyde en fysisk messeoplevelse fra den 28./29. januar til den 1. februar 2022. Yderligere digitale formater vil sikre en international rækkevidde, nye kontakter og netværksmuligheder i løbet af dette år.

PR-foto..

“Messer har altid været et vigtigt instrument i at genoplive økonomien efter en krise. Det skal Christmasworld, Paperworld og Creativeworld også bidrage til”, siger Julia Uherek, vicepræsident ved consumer goods fair hos Messe Frankfurt. 

De tre messer bliver stadig udviklet med pandemiens konsekvenser in mente, hvor særligt de digitale koncepter er i centrum.

“Kombinationen af den fysiske messe med de personlige udvekslinger og oplevelsen af produkterne via et digitalt koncept, giver både udstillere og besøgende vidtrækkende muligheder. For eksempel kan workshops og seminarer opleves online efter de har fundet sted, og udstillere kan både præsentere deres produkter analogt og digitalt”, fortsætter Julia Uherek. 

Væk gaden til live
Verden og detaillandskabet har utvivlsomt ændret sig drastisk siden coronakrisens start. Hvordan denne ændring udfolder sig, hvilke muligheder den rummer, og hvad fremtiden kan bringe af løsninger til forbrugersektoren, vil messetrioen forsøge at finde svar på til næste år. 

Derudover skal messerne demonstrere, hvordan detailhandlerne kan få forbrugerne tilbage i gaderne gennem kreativ vinduespræsentation og moderne butiksindretning. 

“Det emotionelle aspekt i vores produkter kræver simpelthen personlig interaktion mellem forbruger og forhandler. Vi tror fortsat på, at detail har en længere varig eksistensberettigelse. En ny salgsmetode, hvor alle sanser kommer i spil, stiger i popularitet og vigtighed i detailhandlen, og gør kun shoppeoplevelsen mere spændende forbrugeren”, slår Nicola Hoffmann, international salgschef hos designvirksomheden Räder, fast.

- HCL

Relateret indhold

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023