Cook & Share: The art of entertaining
Maison&Objet sætter fokus på madlavningskunsten og -iscenesættelsen
Fra Fern & Co. Foto: Fern&Co
På Maison&Objet til september vil cook & share-sektoren sætte fokus på teknik som et middel til at forbedre madlavningskunsten, og lade funktion blive et middel til følelser. Her bliver gastronomien en daglig forestilling, hvor design forstærker enhver oplevelse: at fortælle historien, forberede, servere, nyde.
Hvert element bliver til sprog og oplevelse – fra menuer til service og bestik til gourmetgaver, madlavning og dekoration. Det er en form for overdreven synæstesi, hvor sanserne reagerer og stiger i et spil af teksturer i krydsfeltet mellem ergonomi og æstetik.
Design bliver de trin, der skal følges i en koreografi af skønhed, gestus og mening, når der skal skabes hygge og arbejdes med kunsten at servere et fantastisk måltid. For madlavning bringer folk sammen omkring skønhed.
I hjertet af sektoren vil gourmetrummet sætte fokus på gourmetkreationer og kulinarisk savoir-faire: en ode til håndværket, hvor smag bliver en oplevelse og gæstfrihed, en kunstform.
”Maison&Objet giver os mulighed for at mødes med vores leverandører inden for bestik, køkkengrej og køkkentilbehør og opdage deres nyeste produkter og innovationer." Cédric Manuel, assisterende indkøber hos Printemps.
Fra Denise. Foto: Fern&Co
Fra DENISE. Foto: Denise
Fra Fern & Co. Foto: Fern&Co
Fra Francoise Paviot. Foto: Francoise Paviot
Fra Francoise Paviot. Foto: Francoise Paviot
Fra House of NUNU. Foto: House of NUNU