Creativeworld-udstillere donerer kunstudstyr til børn

95 udstillere donerer deres udstillingsmaterialer

Fra Creativeworld i januar 2024. Foto: Messe Frankfurt

95 udstillere på dette års Creativeworld har doneret produkter af høj kvalitet fra deres kreative produktserier til Frankfurt Children's Office. Det betyder, at omkring 4.000 børn i mere end 60 børne- og ungdomscentre i Rhin-Main-regionen gratis bliver forsynet med produkter som pensler og maling, modellervoks og kuglepenne samt særlige trendprodukter og materialer til de nyeste kreative teknikker. 

Med donationskampagnen forpligter Messe Frankfurt og udstillerne sig til social deltagelse og kreativ støtte til børn i regionen, og kampagnen bygger dermed bro mellem den internationale messe for hobby-, kunsthåndværks- og kunstnerprodukter og lokalsamfundets kreative brugere. 

"Man må ikke glemme at se verden gennem et barns øjne”, sagde maleren Henri Matisse engang. ”Med donationerne fra vores Creativeworld-udstillere giver vi børn mulighed for at skildre deres verden og kommunikere, hvor ord mangler," forklarer Eva Olbrich, direktør for Creativeworld. Madeleine Michaelis, projektleder for Frankfurt Children's Office, tilføjer: "Alt, hvad der doneres, går derhen, hvor der er brug for det, uden undtagelse. Organisationer har ofte ikke budgettet til at købe kreative materialer, da de er dyre. Messe Frankfurt yder værdifuld støtte her: En stor tak for det!"

Messedatoer 2025

Ambiente, Christmasworld og Creativeworld vil finde sted på samme tid i Frankfurts messecenter i fremtiden, nemlig fra fredag den 7. februar til 10. februar 2025.

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.04.2024Designbase.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024Designbase.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

17.04.2024Designbase.dk

Færre konkurser i Danmark, mens Sverige stadig er ramt

17.04.2024Designbase.dk

ESG skal være nemt for SMV’er

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

16.04.2024Designbase.dk

Nyt regnskab fra Bygma Gruppen:  Investeringer trods et udfordrende marked

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023