Dansk håndværk – Kogegrej fra øverste hylde

SCANPAN er indbegrebet af dansk håndværk. Virksomheden har i over 60 år produceret deres produkter i Danmark, direkte fra deres fabrik i Ryomgård på Djursland. På fabrikken går alle non-stick pander og gryder igennem et væld af menneskehænder før det ender som færdigt produkt. Mange af SCANPANs ansatte i fabrikken har over 20 års erfaring og en helt speciel sans for detalje og kvalitet, som er uundværlig for at virksomheden den dag i dag, stadig kan levere produkter fra øverste hylde.

28.10.2020

Sponseret

Scanpan

Historien om SCANPAN
I mere end 60 år har SCANPAN inspireret til madglæde i køkkenet: lige fra den første pande blev skabt i 1956, nærmest ved et tilfælde.

SCANPAN er en familieejet virksomhed med både hovedkontor og fabrik i Ryomgård på Djursland. Herfra eksporterer virksomheden sine produkter til over 50 lande på verdensplan. SCANPAN A/S er en af verdens førende producenter af non-stick produkter, og virksomheden har i mere end 6 årtier fremstillet dansk kogegrej af høj kvalitet.

Med dyb forankring i traditionsrige håndværksteknikker skaber SCANPAN tidløst og samtidig funktionelt udstyr til det moderne køkken - både private husholdninger og storkøkkener.

Kerneforretningen
Barrer af genbrugsaluminium smeltes og hældes ved håndkraft i en støbeform, hvorefter panden eller gryden trykstøbes med 250 tons tryk. Denne unikke støbeteknik sikrer en jævn varmefordeling, så kogegrejet er en fornøjelse at arbejde med i køkkenet.

Den høje standard kommer ikke af sig selv – det kræver menneskelig erfaring og ekspertise. Mange af de medarbejdere, der arbejder i SCANPANs produktion har været ansat i over 20 år og har derfor værdifuld erfaring og føling med produktionsmetoder og kvalitetskontrol.

Siden starten i 1956 har SCANPANs trykstøbte aluminiumsprodukter med non-stick belægning udgjort kernen i forretningen. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle SCANPANs non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Danmark.

Kogegrej fra øverste hylde
SCANPAN leverer kompromisløst køkkengrej og tilbehør til alle typer køkkener. Ud over virksomhedens populære non-stick-produkter, omfatter SCANPANs sortiment også professionelle serier til storkøkkener i rustfrit stål og kobber, professionelt køkkentilbehør og køkkenknive med mere.

Alle produkter er udviklet til at give kunderne en god køkkenoplevelse, hver gang. For at sikre den højeste kvalitetsstandard, brugervenlighed og moderne design, som kunderne på verdensplan forventer af SCANPAN, udvikles der konstant nye ideer i samarbejde med globale partnere, der bla. er professionelle kokke. Målet er at designe nye køkkenredskaber, der er banebrydende både hvad angår funktionalitet, design og holdbarhed.

Mere fra...

23.03.2023Scanpan

Sponseret

Klar til aspargessæsonen!

25.05.2022Scanpan

Sponseret

Håndværket i højsædet i nyt, stærkt partnerskab

31.03.2022Scanpan

Sponseret

ON THE GO med stil

01.09.2021Scanpan

Sponseret

Trendy termoflasker fra SCANPAN

16.02.2021Scanpan

Sponseret

SCANPAN går enegang i Norge

28.10.2020Scanpan

Sponseret

Dansk håndværk – Kogegrej fra øverste hylde

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023