Danske fællesstande til sommeren og efteråret 2024

SMVdanmark fortsætter traditionen med at arrangere fællesstande på internationale design- og interiørmesser. I andet halvår af 2024 planlægges danske fællesstande på to messer med hver deres særlige fokusområde, og begge er støttet af Trade Council.

Foto: Pia Finne

”I SMVdanmark har vi igennem mange år initieret og koordineret mange fremstød og i samarbejde med Udenrigsministeriet og Trade Council stået for at arrangere fællesstande på de internationale messer”, siger Jens Kvorning, Chef for det internationale og som i øvrigt går på pension senere på året.

”Vi vil også fremadrettet være koordinator på vigtige fremstød og tilbyde denne ydelse til vores medlemmer – både i form af de velkendte messer samt en række nye, som vi har modtaget bevillinger til”, siger Robert Perz, som er SMVdanmarks nye Chefkonsulent på internationaliseringsområdet.

SMVdanmarks arbejde består således i at ansøge bevillingerne og koordinere selve messerne samt sikre, at der afrapporteres til Trade Council i tillæg med vores praktiske samarbejde omkring Pavillonen og under fremstødet.

Maison&Objet i Paris - 5. til 9. september

Til efteråret gælder det den velrenommerede design- og interiørmesse i Paris, Maison&Objet. Her vil der være en hovedfællesstand i området Home Accessories (hal 5A) samt to mindre fællesstande dedikeret til Kids og Family (hal 4). 

Tilmelding til denne messe er påkrævet så hurtigt som muligt for at sikre plads. Kontakt SMVdanmark direkte.

SCOOP INTERNATIONAL i London - 14. til 16. juli

Først for er dog SCOOP, som er en mindre messe for mode og fashion accessories, der henvender sig til high-end butikker i hele Storbritannien. Med købekraften og optimismen, der vender tilbage i Storbritannien, repræsenterer dette marked en spændende mulighed for opbygning af nye designs og koncepter inden for high-end segmentet.

Tidligere resultater har været særdeles positive, og vores kontakter i Storbritannien rapporterer om stor interesse for dansk design. 

Som en bonusinfo har SMVdanmark netop ansøgt om tilskud til SCOOP i januar 2025. 

Tilmeldingsskema kan rekvireres via nedenstående kontaktoplysninger.

Pris & Betaling

Med bevillingen fra Trade Council ydes der 50% på de tilskudsberettigede omkostninger op til DKK 100.000,-. 

Dermed er prisen for Maison&Objet ca. DKK 2.900,- pr. kvadratmeter efter tilskud for et areal på ca. 17 kvadratmeter. SMVdanmark acontofakturerer DKK 5.800,- per kvadratmeter ved tilmelding til dækning af omkostninger før tilskud. 

SCOOP varierer priserne, som efter tilskud fra Trade Council ligger fra DKK 11.000,- for en standrail eller et consolbord - se alle priser i præsentationen, som kan downloades ovenfor. Her acontofakturerer SMVdanmark ligeledes den fulde pris til dækning af omkostninger før tilskud. 

I begge tilfælde udbetales tilskuddet efter slutafregning og efter afvikling af messen.

Tilmelding og yderligere oplysninger

Tilmelding til begge messer skal ske hurtigst muligt ved at kontakte Robert Perz eller Jens Kvorning fra SMVdanmark, som er koordinatorer for fællesstandene, på telefon: 33 93 20 00 eller via e-mail: international@smvdanmark.dk

Relateret indhold

29.05.2024Designbase.dk

Direkte-til-forbruger er det nye ”sort”

29.05.2024Designbase.dk

UMAGE vinder årets Red Dot designpris

23.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

22.05.2024Sirius

Sponseret

SIRIUS Sam

22.05.2024Hippie de Luxe

Sponseret

Sommerens glas fra La Rochère

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

20.05.2024Designbase.dk

Eventyrlig indgang på årets Formex

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023