Danske møbelkæder fusionerer

Kædeselskaberne bag tre møbelkæder samles og tæller dermed 78 butikker og en omsætning på godt en milliard kroner.

Copyright : kritchanut.

In2House der er kædecenter for Danbo og Møblér fusionerer med møbelkæden Hjemme Hos. Dermed bliver In2House kædecenter for 78 møbelbutikker fordelt på tre kæder, mens den årlige omsætning når op omkring en milliard kroner.

”Konsolideringen er en naturlig del af den strategi for kædeudviklingen, som In2House har fulgt i flere år”, siger Mikael Kold, formand i In2House og fortsætter: ”Vi ønsker fortsat at levere synlige økonomiske fordele for den enkelte møbelbutik gennem en sund kombination af lokalt købmandskab og en aftalt koordineret fælles indsats.”

Landsdækkende, men lokalt
Alle butikkerne i samarbejdet er lokalt forankret med lokalt ejerskab, og de har mestendels haft positive indekstal gennem de senere år, skriver In2House i pressemeddelelsen. 

Formålet med fusionen er derfor at videreføre butikkernes positive udvikling, som bliver presset af den ændrede forbrugeradfærd og den stigende nethandel.

"Vi ser frem til samarbejdet og den positive dynamik og synergi, der kan skabes", lyder det fra Lene W. Johansen, der er direktør i Hjemme Hos, og hun fortsætter: "Møbeldetail er jo en moden branche og kombineret med den markante udvikling i forbrugernes i digitale indkøbsadfærd vil også nye udfordringer og flere generationsskifter være på vej, hvilket samarbejdet i In2House kan medvirke til at løse."

Hjemme Hos bevarer sin selvstændige profil efter fusionen.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023