DBU og Kay Bojesen ApS går sammen om fejring af det danske landshold

Et nyt samarbejde spirer mellem DBU og den danske designvirksomhed Kay Bojesen ApS. I fællesskab er der skabt en unik maskot, der bringer fællesskabsfølelsen fra stadion med hjem i stuerne.

Foto: Kay Bojesen..

En fornyet energi og sportsånd er rullet ind over landet, og den har også spredt sig til Kay Bojesens lokaler på Frederiksberg. Her har DBU og Kay Bojesen ApS i fællesskab skræddersyet en maskot, som tager udgangspunkt i Kay Bojesens klassiske kongelige garder-figurer.

”Vi er stolte af samarbejdet med DBU, hvor den nye fanebærer får lov til at stå frem som et symbol på fællesskab og fejring, når den hylder de danske boldspillere og får plads i de danske fans’ hjem”, siger Sus Bojesen Rosenqvist, der barnebarn af Kay Bojesen og CEO i virksomheden af samme navn.

Med Dannebrog i hånden skal Kay Bojesen x DBU Fanebæreren være klar til at heppe sammen med fans landet over, når de danske landshold skal repræsentere Danmark på grønsværen.

Det er DBU’s administrerende direktør, Jakob Jensen, også enig i: 

”Fodbold er fællesskab og allerbedst, når vi er sammen om at fejre de store sejre, som vi i særdeleshed så det under sommerens slutrunde sidste år – og forhåbentlig vil opleve igen, når Kvindelandsholdet skal kæmpe om EM-medaljer til sommer. Med Dannebrog i hånden symboliserer den nye fanebærer os alle, når vi står på stadion og hepper på de danske landshold”, siger han.

En folkelig hyldest
Den kongelige garder er blandt Kay Bojesens originale sølvdesigns med en helt særlig historie. Den er skabt som en tribut til det København, hvor Kay Bojesen voksede op og fik sin levevej.

Garderen skal således afspejle den legesyge og folkelige tilgang Kay Bojesen havde til design.

”Kay Bojesen formgav imponerende mange stykker kunsthåndværk i løbet af sin tid, i form af alt fra bestik til interiør. Ens for dem alle er, at de henvender sig til hele vores befolkning. Uanset alder og baggrund, ønskede Kay at samle folk omkring noget, der er fælles for os alle, og det er det samme vi drømmer om at gøre med DBU-fanebæreren”, siger Sus Bojesen Rosenqvist.

- HCL

Relateret indhold

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

15.02.2024Designbase.dk

Ambiente lover godt for fremtiden

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023