Deltag i imm Colognes Pure Talents designkonkurrence

Pure Talents Contest, der lkøber ad stablen i forbindelse med imm i Köln, fejrer sin 20. udgave, og har dermed fået et revideret format. Derfor inviterer man endnu en gang unge kreative fra hele verden til at præsentere deres innovative ideer og visionære koncepter for fremtrædende brancheeksperter.

Foto: Teilnehmer; FAR; Koelnmesse

Pure Talents konkurrencen er åben for studerende og for første gang for fagfolk med op til fem års erfaring inden for produktdesign, indretning, industrielt design, scenografi, arkitektur, interiørarkitektur eller beslægtede discipliner. Konkurrencen fokuserer på fremtidens udfordringer og giver deltagerne mulighed for at engagere sig i disse ved at udforske et af tre mulige temaer: "Livsstil og hjemmeliv i byer med begrænset plads", "Livsstil og hjemmeliv i et cirkulært samfund" og "Livsstil og hjemmeliv som et udsagn / budskab / koncept". 

Formålet med Pure Talents Contest er at finde talentfulde designere med ideer, der har potentiale til at have en varig indvirkning på globale spørgsmål og indretningsindustrien. Juryen vil være på udkig efter banebrydende koncepter, design og løsninger, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også tager hensyn til miljømæssige, sociale og socio-politiske faktorer.  

Plads til visionær tænkning
I tråd med forpligtelsen til at tage konkurrencen i en ny retning udvider tilføjelsen af en ny kategori rækken af mulige designmuligheder i 2024.

For første gang vil deltagerne ud over produktdesign også kunne indsende innovative indretningskoncepter. Indretningskoncepterne eller rummene skal bringe det valgte tema til live og skildre visioner om fremtidens liv. Deltagerne kan derfor deltage i konkurrencen i kategorien Objekter (produkter) og Rum (indretningskoncepter).  

Tidligere deltagere bedømmer bidragene 
Studerende og fagfolk kan indsende deres kreative bidrag til Pure Talents Contest 2024 indtil den 16. oktober 2023. En fremtrædende jury bestående af tidligere konkurrencedeltagere, der nu selv er succesrige designere, vil derefter gå designene efter i sømmene, og de tolv mest iøjnefaldende bidrag vil blive shortlistet. Heraf vil ni være produkter, der er tilmeldt kategorien "Objekter", og tre vil være indretningskoncepter fra kategorien "Spaces".  

Springbræt ind i indretningsbranchen 
De nominerede får en unik mulighed for at udstille deres bidrag på imm cologne fra 14. til 18. januar 2024, hvor de vil kunne præsentere sig for en bred vifte af brancheeksperter og etablere kontakter med førende virksomheder og medierepræsentanter. På messens første dag udvælger juryen én vinder pr. tema blandt de nominerede produkter og indretningskoncepter. Hver vinder vil blive tildelt 1.000 euro i præmiepenge. Og i øvrigt taler Pure Talents Track record for sig selv: Gennem årene er en lang række af de prototyper, der har deltaget i konkurrencen, efterfølgende blevet sat i produktion.
Det er gratis at deltage i Pure Talents Contest. Koelnmesse giver de nominerede et budget til at skabe deres produktprototype eller alternativt et budget til at realisere deres indretningsinstallation. Den dækker også transportudgifter og giver de nominerede et rejse- og opholdsbudget. 

Læs mere om Pure Talents Contest på www.imm-cologne.com

Relateret indhold

18.07.2024Designbase.dk

Amazon: Kom med på en rejse på en platform i vækst

18.07.2024Designbase.dk

Nye global platform for cirkulær økonomi

15.07.2024Designbase.dk

Markant færre unge frem mod 2040

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023