Deltag i imm Colognes Pure Talents designkonkurrence

Pure Talents Contest, der lkøber ad stablen i forbindelse med imm i Köln, fejrer sin 20. udgave, og har dermed fået et revideret format. Derfor inviterer man endnu en gang unge kreative fra hele verden til at præsentere deres innovative ideer og visionære koncepter for fremtrædende brancheeksperter.

Foto: Teilnehmer; FAR; Koelnmesse

Pure Talents konkurrencen er åben for studerende og for første gang for fagfolk med op til fem års erfaring inden for produktdesign, indretning, industrielt design, scenografi, arkitektur, interiørarkitektur eller beslægtede discipliner. Konkurrencen fokuserer på fremtidens udfordringer og giver deltagerne mulighed for at engagere sig i disse ved at udforske et af tre mulige temaer: "Livsstil og hjemmeliv i byer med begrænset plads", "Livsstil og hjemmeliv i et cirkulært samfund" og "Livsstil og hjemmeliv som et udsagn / budskab / koncept". 

Formålet med Pure Talents Contest er at finde talentfulde designere med ideer, der har potentiale til at have en varig indvirkning på globale spørgsmål og indretningsindustrien. Juryen vil være på udkig efter banebrydende koncepter, design og løsninger, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også tager hensyn til miljømæssige, sociale og socio-politiske faktorer.  

Plads til visionær tænkning
I tråd med forpligtelsen til at tage konkurrencen i en ny retning udvider tilføjelsen af en ny kategori rækken af mulige designmuligheder i 2024.

For første gang vil deltagerne ud over produktdesign også kunne indsende innovative indretningskoncepter. Indretningskoncepterne eller rummene skal bringe det valgte tema til live og skildre visioner om fremtidens liv. Deltagerne kan derfor deltage i konkurrencen i kategorien Objekter (produkter) og Rum (indretningskoncepter).  

Tidligere deltagere bedømmer bidragene 
Studerende og fagfolk kan indsende deres kreative bidrag til Pure Talents Contest 2024 indtil den 16. oktober 2023. En fremtrædende jury bestående af tidligere konkurrencedeltagere, der nu selv er succesrige designere, vil derefter gå designene efter i sømmene, og de tolv mest iøjnefaldende bidrag vil blive shortlistet. Heraf vil ni være produkter, der er tilmeldt kategorien "Objekter", og tre vil være indretningskoncepter fra kategorien "Spaces".  

Springbræt ind i indretningsbranchen 
De nominerede får en unik mulighed for at udstille deres bidrag på imm cologne fra 14. til 18. januar 2024, hvor de vil kunne præsentere sig for en bred vifte af brancheeksperter og etablere kontakter med førende virksomheder og medierepræsentanter. På messens første dag udvælger juryen én vinder pr. tema blandt de nominerede produkter og indretningskoncepter. Hver vinder vil blive tildelt 1.000 euro i præmiepenge. Og i øvrigt taler Pure Talents Track record for sig selv: Gennem årene er en lang række af de prototyper, der har deltaget i konkurrencen, efterfølgende blevet sat i produktion.
Det er gratis at deltage i Pure Talents Contest. Koelnmesse giver de nominerede et budget til at skabe deres produktprototype eller alternativt et budget til at realisere deres indretningsinstallation. Den dækker også transportudgifter og giver de nominerede et rejse- og opholdsbudget. 

Læs mere om Pure Talents Contest på www.imm-cologne.com

 

 

Artikler

04.10.2023|Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

04.10.2023|Designbase.dk

Farven for 2024 er fundet

04.10.2023|Designbase.dk

Floral hyggebelysning

03.10.2023|Designbase.dk

Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

03.10.2023|Designbase.dk

Godt nyt til vinelskerne

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023