Designbase sætter fokus på stillingsopslagene

Stillingsopslag er værdiskabende indhold

Bolig- og interiørbranchen er i positiv forandring. Forbrugerne tør igen bruge penge på boligen, og det afspejler sig i branchen. Netop derfor forventes det også, at der skal ansættes mere personale i butikkerne såvel som hos leverandørerne. Det betyder flere stillingsopslag over de kommende år, og for at være på forkant med den udvikling, har Horisont Gruppen a/s, der står bag Designbase, nu indgået et strategisk samarbejde med Engell og Ko omkring netop salg af stillingsopslag. 

”Vi ser Designbase-målgruppen som et stærkt tilbud til stillingsannoncemarkedet. Indholdsmæssigt har man et solidt journalistisk fokus og har haft det i mange år, og stillingsopslag i et fokuseret journalistisk miljø, skaber værdi for læser og ikke mindst jobudbyder”, siger direktør Claus Engell fra annoncesalgsbureauet Engell & Ko, der i dag bl.a. varetager stillingsopslag for fagbladet Journalisten.

Stillingsopslag er værdiskabende indhold

”På nichesites som Designbase.dk er der brug for et højt flow af indhold, og stillingsopslagene hjælper os med at omfavne læsermålgruppen med endnu et tilbud af kvalificerende indhold”, siger adm. direktør i Horisont Gruppen og ansv. udgiver Rasmus Brylle og uddyber: 

”Vi har i dag ikke de fornødne salgsmæssige resurser til at fokusere på salg af stillingsopslag og med et opsving under opsejling, er der også flere stillingsopslag på vej. Derfor har vi valgt at etablere et strategisk samarbejde med Engell & Ko, som netop specialiserer sig i salg af stillingsopslag. Vi skal koncentrere os om at sælge annonceløsninger og medlemsskaber til annoncørmålgrupperne – det er det, vi kan. Salg af stillingsopslag er et helt andet game”. 

Horisont Gruppen udgiver foruden Designbase.dk også csr.dk, scm.dk og installator.dk, og samarbejdet med Engell & Ko omfatter alle fire medier, der alle henvender sig til beslutningstagere i dansk erhvervsliv.

Fakta

Hvis du vil vide mere om jobannoncer på designbase.dk kan du kontakte jobannonce-afdelingen hos Engell & Ko på 7734 6468 eller send en e-mail til horisontjob@engellogko.dk eller gå ind på www.designbase.dk/nytjob

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023