INDSPARK: Det er nu, der skal tænkes anderledes

Verden er sat på standby. Det betyder ikke, at design- og interiørbranchen går i stå. Men det betyder, at der skal tænkes nyt, og det betyder, at der skal investeres i marketing for at fastholde eksisterende kunder og for at tiltrække nye.

Pia Finne.

Vi er i en branche, der konstant udvikler sig, og netop nu står vi overfor ved indgangen til branchens traditionelt største sæson – efteråret og julen – med masser af nye produkter, der skal præsenteres for forhandlerne.

DET VIL VI GERNE HJÆLPE MED

Designbase nr. 5 – vores store augustnummer er der, hvor branchens aktører første gang viser sæsonens nyheder for forhandlere og indkøbere – redaktionelt og igennem annoncer. Det vil det også være denne gang! Vi vil have et endnu større fokus på at sikre, at branchens indkøbere får et godt og bredt overblik over branchens nyheder, over tidens tendenser samt over hvad der rører sig i branchen, og vi opfordrer alle til at indsende billedmateriale og tekst på sæsonens nyheder til redaktionelt brug, så vi kan sikre, at detailhandlen får al den inspiration, de skal bruge for at booste handlen i efteråret og vinteren. Materialet kan sendes til pf@horisontgruppen.dk

Er du allerede Partner på Designbase, så upload dine nyheder på Designbase.dk, hvor trafikken er steget med hele 20% igennem de seneste tre måneder.

SKRU OP FOR ONLINE-TILSTEDEVÆRELSEN VIA PARTNERSKAB

Er du ikke allerede Partner på Designbase.dk, kan du blive det i dag og deltage side om side med mere end 450 andre virksomheder og brands, der hvert år bidrager med 1.100 nyheder, cases, jobopslag, kataloger, events og meget mere. Designbase.dk har årligt 280.000 besøgende og suppleres af et ugentligt nyhedsbrev, som åbnes og læses 110.000 gange årligt.

På Designbase.dk kan du med et Partnerskab påvirke dine kunder med god, værdiskabende og kontinuerlig kommunikation, video og lyd og dermed holde dit brand i live samt ikke mindst sikre, at du er helt klar i forreste linje, når Danmark igen er til at kende. For kriser ændrer spillet og skaber nye positioner, og de virksomheder, som kommer til at klare sig godt, er dem, der tør gå i offensiven og agere, mens tid er.

Henvendelser vedr. Partnerskab og annoncering kan ske på hs@horisontgruppen.dk eller via +45 2258 6000

Men venlig hilsen
Pia Finne, redaktør

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023