Det moderne hjem nyfortolkes på Formland

'The Art of Living' er overskriften på sæsonens trendzone på Formland Spring, der finder sted fra 30. januar til 2. februar 2020 i MCH Messecenter Herning. Her bliver der stillet skarpt på væredygtighed og det nære, meningsfulde og langtidsholdbare design

Trendområderne er altid et stort trækplaster på Formland. Foto: MCH/Tony Brøchner.

09.12.2019

Sponseret

Formland

Designere, nye spirende talenter, indkøbere og leverandører sætter igen hinanden stævne i MCH Messecenter Herning, når Formland til foråret åbner dørene for 72. gang.

Det bliver traditionen tro fire dage med fuld fokus på de nyeste strømninger og tendenser inden for interiør- og designbranchen, og besøgende kan igen glæde sig til at gå på opdagelse i messens trendområder, der gang på gang er et stort tilløbsstykke.

Bæredygtighed og væredygtighed - to sider af samme sag
Anerkendte STUDIE FLYHELSTED, som designduoen Mille Fly og Sofie Helsted står bag, er i samarbejde med Formland klar til at præsentere Formland Springs store trendzone, som denne gang byder på konceptet 'The Art of Living'.

- Vi zoomer ind på bæredygtighed. Og væredygtighed. Forbrugerne stiller flere og flere krav. De produkter, vi investerer i, skal have en merværdi. Det kan være i form af længere holdbarhed, bedre kvalitet, en god historie eller et bæredygtigt snit. Det gode design skal give mening både i vores liv og vores hjem, fortæller Mille Fly og Sofie Helsted fra STUDIE FLYHELSTED.

I 'The Art of Living' kan besøgende derfor opleve en abstraktion over hjemmet i tre scenarier: A Sense of Your Inner Self med fokus på balance og velvære, A Feeling of Soft Seduction, hvor det personlige udtryk sætter rammerne, og A Touch of Togetherness, der har fællesskabet som nerve. Fællesnævneren er kunst, kunsthåndværk og genstande, der er betydningsfulde i en væredygtig hverdag.

Under messen sætter designduoen samtidig fokus på forskellige undertemaer med udvalgte udstillere på trendzonen. Det gælder blandt andre det kendte design- og papirstudie Vissevasse, som har specialdesignet tapeter til 'The Art of Living'.

Begynder sulten at melde sig, og trænger fødderne til et hvil, skal man ikke fortvivle. Caféen KOLO forkæler nemlig de besøgende med smagfulde anretninger og hjemmelavet økologisk mad i en nyfortolket version af havestuen midt på trendzonen.

70'erne møder modernismen i 'The Villa'
De besøgende kan tillige se frem til at få en kulinarisk oplevelse på Formlands trendcafe 'The Villa'. Café Nord står for serveringen, mens det populære designstudio Atelier Cph har sørget for de æstetiske rammer omkring madoplevelsen. 'The Villa' er en stilfuld blanding af moderne, minimalistisk og kubisk eksteriør, der møder klassisk varmt interiør inspireret af 70'erne.

- Navne som Le Corbusier, Picasso og Alvar Aalto har lagt kimen til årets trendcafé. Arkitekternes og kunstneres egne villaer er blevet iscenesat i et nyt setup med fokus på funktionalitet, modernitet og enkelhed. Vi glæder os til - i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere - at byde de besøgende velkommen indenfor, siger Formlands projektleder, Mai-Britt Risvig Flyvholm.

De markante trendområder er blot nogle af messens mange højdepunkter. Når Formland Spring åbner dørene 30. januar-2. februar, kommer MCH Messecenter Herning til at danne rammen om en række prominente udstillere, spændende foredrag og unikke oplevelser samt det allernyeste inden for interiør og design.

Mere fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

Cirkulær event i København og på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendzone på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023