En moderne klassiker

Borddækningen og præsentationen af maden er en stor del af den hygge og følelse af fællesskab, vi forbinder med måltiderne. Nu kan du fuldende det smukt dækkede bord med de sidste nye produkter – brødkurv og køkkenrulleholder - i den populære og prisvindende designserie Emma.

Det formspændte håndtag i lyst bøgetræ, som vi kender fra resten af serien, går igen som brødkurvens hank og står som en smuk kontrast til den lakerede stålkurv. Samtidigt taler træets varme fint sammen med taktiliteten i den bløde inderpose af bomuld. Hanken gør det let at bære kurven fra køkken til bord eller sende den rundt om bordet. Og når kurven står på bordet, lægger hanken sig elegant og helt tæt om kurven. På køkkenrulleholderen er selve holderen fremstillet i bøgetræ, mens top og bund er af glaseret stentøj i en lys grå, der passer til resten af seriens elementer.

Emma-kollektionen er en designklassiker fra Stelton, der er kendt for sine rene linjer og innovative materialekombinationer med stål, stentøj og formspændt bøgetræ. En designfilosofi og et materialevalg, der refererer til den danske designtradition fra 1950’erne.

Emma-serien består bl.a. af elkedel, brødrister, kaffe- og tekander, kopper, og tallerkner, og altså nu også en brødkurv og en køkkenrulleholder, så borddækningen kan blive komplet.

Emma brødkurven og køkkenrulleholderen er at finde online og i fra september 2022.

Produktinformation
Brødkurv
 - Materiale: Stål, FSC-certificeret bøgetræ og 100% OEKO-TEX bomuld
 - Mål: 23 cm x 8 cm
 - Vejl. udsalgspris:
 - DKK 549,95 / NOK 849

Køkkenrulleholder
 - Materiale: Lakeret FSC-certificeret bøgetræ og glaseret stentøj
 - Farve: Grey
 - Mål: 13,5 cm x 28 cm
 - Vejl. udsalgspris: DKK 399,95 / NOK 629

Design: HOLMBÄCKNORDENTOFT
Sebastian Holmbäck (født 1971, i Danmark) og Ulrik Nordentoft (født 1974, i Danmark) mødtes under uddannelsen på Danmarks Designskole. Designduoen HolmbäckNordentoft arbejder efter filosofien om at skabe tidløst design, som vækker følelser og begejstring, og som har et konkret formål. Duoens arbejdsgrundlag er æstetik og udvikling af designs, som tåler at blive brugt år efter år. HolmbäckNordentoft har skabt mange smukke designobjekter for Stelton, bl.a. knivseri en Pure Black og Emma-serien, som begge har vundet adskillige priser.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023