En vase for livet

Glæd et menneske, du holder af, med en smuk buket i en lige så smuk vase, den seneste tilføjelse til Steltons Ora-serie.

Design, der kan holde hele livet, er netop, hvad den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri har ønsket at skabe. Den ny vase, der kommer i to størrelser, egner sig til en fyldig buket, men også til at stå alene som et dekorativt minde om en speciel lejlighed. Ora-vasen er med sit tidløse udtryk oplagt som gaveide.

HØJ SOM LAV – DE MATCHER HINANDEN
Vasen fås i henholdsvis en stor og en lidt mindre version og kan fås i fire rolige farver, som klæder hinanden, når de er arrangeret sammen.

Ora, der betyder kant på latin, består foruden de to vaser også af skåle i tre størrelser, der som vaserne er matte på ydersiden, blanke på indersiden og afsluttet med den karakteristiske stålkant, som har givet serien sit navn. Brug skålene som dekorativt element i vindueskarmen, på en reol eller som frugtskål på spisebordet.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023