Et levende showroom med sjæl

En gammel fabriksbygning danner rammen om Thuesen Jensens nye showroom. Her spiller det rå og upolerede rum op til det fine og delikate; glassene, porcelænet og det smukke bestik. Og det gamle rums sjæl har fået lov til at leve.

Fra Thuesen Jensens nye showroom, hvor sjælen i den gamle fabriksbygning danner rammen om de nye kollektioner. Foto: Thuesen Jensen.

“Vores idé er at skabe et levende showroom med sin helt egen sjæl, hvor vi selvfølgelig kan invitere vores kunder til at se vores kollektioner. Men håbet er også, at eksempelvis kokke vil bruge det til pop-up events, seminarer og meget andet. I det hele taget er planen at udforske grænserne for, hvad et 850 kvm stort lokale i en rå og anderledes stil kan bruges til”. Det fortæller kommerciel direktør i Thuesen Jensen, Martin B. Larsen, da Designbase forleden fik et sneak peak på det næsten færdige showroom, indrettet i en gammel fabriksbygning, der har stået tom i 20 år, placeret bag de nuværende kontorer.

Foto: Thuesen Jensen.

Og lokalerne er anderledes. De er rå, og de står med den unikke skønhed, der er i det uberørte. Her stod engang store maskiner på betongulvene og arbejdere bar rundt på paller af brun sæbe og tandpasta. De originale hvide fliser på væggene er nogle steder faldet af, andre steder danner de en smuk baggrund for og står i flot kontrast til de delikate glas og det smukke porcelæn, der præsenteres på rå reoler, der matcher stilen i lokalet. 

Et loungeområde tager imod, når man træder ud af vareelevatoren, der leder op til det storslåede rum, herefter går man ned langs mødelokaler holdt i samme rå stil som resten af rummet på den ene side, og med et fantastisk kig til det store showroom, der ligger på et forsænket plan på den anden.

Et stort køkken er installeret langs endevæggen, og her er massevis af siddepladser, så Martins drøm om et eventlokale kan gå i opfyldelse.

Foto: Thuesen Jensen.

Sidste hånd er netop nu ved at blive lagt på det spændende og helt unikke showroom, der danner rammen om Thuesens Jensens brands som bl.a.; Pillivuyt, Luigi Bomioli, Rösle, Peugeot, Bastian, Gense, Patisse, Magimix med flere og senest også Jacob Jensen. 

Så når man i uge 37 i september slår dørene op for et fantastisk arrangement for alle virksomhedens kunder, og 14. september for alle leverandører til Thuesen Jensen, lover Martin at alt står knivskarpt, og at spillet mellem det gamle og rå og det smukke og nye for alvor får lov at leve.

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023