Et moderne og flot look som gæsterne påskønner

Midt i trekantsområdet med udsigt til Vejle Å ligger forretnings-, konference- og familiehotellet Vejle Center Hotel. Her kombineres moderne konferencefaciliteter med en hyggelig atmosfære, hvilket gør det et ideelt valg for alle typer af gæster.

Vejle Center Hotel.

For at gøre gæsteoplevelsen endnu bedre, har man på Vejle Center Hotel lavet en tilføjelse til den ene juniorsuite. På badeværelset er installeret et eksklusivt Sensia Arena showertoilet fra GROHE, hvilket er med til at sikre et højt niveau af hygiejne og komfort til gæsterne.
 

"Vi er på hotellet glade for vores Sensia Arena skylletoilet, da det løfter standarden på badeværelset. Det giver et moderne og flot look, hvilket vores gæster påskønner," fortæller hotellets tekniker Christian Skinnerup.

Hvilke hoteller, der har valgt at tilføre badeværelset et eksklusivt Sensia Arena skylletoilet fra GROHE, kan du læse mere om her.

20.10.2021Grohe A/S

Sponseret

Medarbejderne er glade for GROHE som arbejdsplads

03.08.2021Grohe A/S

Sponseret

Bruseren har hovedrollen på badeværelset

09.07.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE giver dig 5 simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet

25.06.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE og Copenhagen Fashion Week indgår partnerskab for at reducere plastforbrug

01.04.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE åbner branchens første digitale oplevelses-hub

15.03.2021Grohe A/S

Sponseret

Danskerne forventer intelligente badeværelser i fremtiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023